Κέλλυ Γιακουμάκη:Νιώθω τυχερή που έκανα το ντεμπούτο μου στο Κόκκινο ποτάμι
Showbiz

Κέλλυ Γιακουμάκη:Νιώθω τυχερή που έκανα το ντεμπούτο μου στο Κόκκινο ποτάμι

Κέλλυ Γιακουμάκη:«Η μουσική είναι η πρώτη μου επαφή με την τέχνη από την  παιδική μου ηλικία και σίγουρα μια σταθερή αξία στη ζωή μου»

Την Κέλυ Γιακουμάκη την γνωρίσαμε ως Ειρήνη στην σειρά του Open, Κόκκινο Ποτάμι, με την οποία έκανε το πρώτο της τηλεοπτικό ντεμπούτο. Εκτός από την υποκριτική, μεγάλη της αγάπη είναι και το τραγούδι.

Πώς ήταν η συνεργασία με τον Μανούσο Μανουσάκη;
Η συνεργασία με τον κ. Μανουσάκη ήταν για μένα μεγάλο σχολείο. Είναι ένας άνθρωπος παθιασμένος με τη δουλειά του, που σέβεται, αγαπάει και στηρίζει τους συνεργάτες του. Βρίσκεται πάντα δίπλα στους ηθοποιούς την ώρα του γυρίσματος, τους καθοδηγεί με τον δικό του, μοναδικό, διακριτικό τρόπο, τους εμψυχώνει και του οφείλω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ.

Το «Κόκκινο ποτάμι» ήταν η πρώτη σας δουλειά στην τηλεόραση. Πώς ήταν αυτή η εμπειρία;
Νιώθω πάρα πολύ τυχερή που έκανα το τηλεοπτικό ντεμπούτο μου στο "Κόκκινο ποτάμι"! Το να δουλεύεις με τον κ. Μανουσάκη σε μια σειρά εποχής κινηματογραφικών προδιαγραφών που πραγματεύεται ένα σοβαρό ιστορικό ζήτημα είναι ευλογία. Ήταν σίγουρα μια εμπειρία ζωής, που μου δίδαξε πολλά.

Μετά το «Ποτάμι» τι άλλα σχέδια έχετε;
Βρίσκομαι σε συζητήσεις για την επόμενη θεατρική δουλειά, ετοιμάζω ένα καινούριο μουσικό πρότζεκτ με τον εξαίρετο κλασικό κιθαρίστα Θανάση Κούτουλα και συναυλίες με τους Maracatu.

Εκτός λοιπόν από την υποκριτική, μια άλλη μεγάλη σας αγάπη είναι η μουσική και το τραγούδι. Πείτε μας για την μπάντα συμμετέχετε...
Η μουσική είναι η πρώτη μου επαφή με την τέχνη από την παιδική μου ηλικία και σίγουρα μια σταθερή αξία στη ζωή μου.
Οι Maracatu είναι ένα σχήμα που δημιουργήθηκε πριν από τέσσερα χρόνια, με κοινό γνώμονα την αγάπη των μελών του για τη βραζιλιάνικη μουσική και τα μουσικά ιδίωμα που προέρχονται από τη Λατινική Αμερική και γενικότερα από την αφρικανική διασπορά.
Κατά βάση, είναι ένα εξαμελές μουσικό σχήμα, που αποτελείται από κιθάρα (Σταύρος Νταντούς), μπάσο (Ντιάνα Δεληγιάννη) σαξόφωνο (Θοδωρής Πιστόλας) ντράμς (Ντίγερ Μπελτράν) κρουστά (Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος) και φωνή (Κέλλυ Γιακουμάκη).
Έχουμε εμφανιστεί στο Μέγαρο Μουσικής σε φεστιβάλ, σε μουσικές σκηνές της Αθήνας και πρόσφατα ηχογραφήσαμε live ραδιόφωνο της ΕΡΤ
Πηγή: Τηλεραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved