Ελένη Μενεγάκη:Οι μοναδικές φώτο της πεθεράς της από τις διακοπές στην Κάρυστο
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη:Οι μοναδικές φώτο της πεθεράς της από τις διακοπές στην Κάρυστο

Η πεθερά της Ελένης Μενεγάκη, Λιλίκα Μαντζίκα Παντζοπούλου έκανε διακοπές στην Κάρυστο, εκεί όπου η μητέρα της παρουσιάστριας έχει εξοχικό.

Η μαμά και η πεθερά της Ελένης Μενεγάκη πέρασαν ξέγνοιαστες στιγμές στο νησί!

Απόλαυσαν τις βουτιές τους στα καταγάλανα νερά και έκαναν ηλιοθεραπεία.

Η Λιλίκα Μαντζίκα Παντζοπούλου που λατρεύει το απέραντο γαλάζιο δημοσίευσε μαγικές φωτογραφίες στο Instagram της που απεικόνιζαν τα καταγάλανα νερά του νησιού και η Ελένη τις είδε και ξετρελάθηκε! Η Ελένη Μενεγάκη, όπως είχε αποκαλύψει και η ίδια στο παρελθόν μέσα από την εκπομπή της στον Alpha, έχει άριστες σχέσεις με την πεθερά της.H Eλένη θαυμάζει την πεθερά της για την καλλιτεχνική της δραστηριότητα και πολλές φορές σχολιάζει τις φωτογραφίες της κυρίας Λιλίκας στο instagram της.

Αυτές τις μέρες η πεθερά της παρουσιάστριας αλλά και όλη η οικογένειά της είναι στην Άνδρο, μιας και αύριο, 17 Ιουλίου, έχουν τρικούβερτο γλέντι, όπως φυσικά κάθε χρόνο… Είναι η ονομαστική γιορτή της μικρότερης κόρης της Ελένης Μενεγάκη, της Μαρίνας και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα τη γιορτάσουν κάνοντας ένα μικρό γλέντι στα Άχλα της Άνδρου!

Δείτε στην gallery που ακολουθεί τις μοναδικές φωτογραφίες που δημοσίευσε η πεθερά της Ελένης Μενεγάκη, η κυρία Λιλίκα Μαντζίκα Παντζοπούλου από την Κάρυστο και σίγουρα θα εντυπωσιαστείτε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved