Θανάσης Τσαλταμπάσης: Έχω φίλους που μας ενώνουν το κρυφτό και η μπάλα
Showbiz

Θανάσης Τσαλταμπάσης: Έχω φίλους που μας ενώνουν το κρυφτό και η μπάλα

Θανάσης Τσαλταμπάσης: Έχω παρατηρήσει ότι όταν έχω μαλώσει με τη σύντροφο μου ή με τους κολλητούς μου γίνεται για κάτι εντελώς ασήμαντο και επιφανειακό. 

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης είναι ένας ηθοποιός που δεν του αρέσει να επαναλαμβάνεται και αποζητά συνεχώς τη συνεργασία που θα τον πάει ένα βήμα παρακάτω. Ο ηθοποιός μιλά στο «ΜyTv» για τη νέα εποχή του θεάτρου και εξηγεί αν η αντρική φιλία μπορεί να αντέξει στον χρόνο.

Υπήρξε στιγμή που αισθάνθηκες να χάνεις τον αυθορμητισμό και την παιδικότητα σου, οπότε έπρεπε να επαναπροσδιορίσεις τα πράγματα;
Όχι σε μεγάλο βαθμό, γιατί το έχω συνέχεια στο μυαλό μου, και δουλεύω σκληρά μέσα μου γι αυτό. Βέβαια, έχει τύχει μερικές φορές να λυγίσω αλλά την ίδια στιγμή επανήλθα. Έτσι, κρατάω τον αυθορμητισμό, την παιδικότητα και τη χαρά.

Είναι εύκολο να δημιουργηθεί μια αντρική φιλία και να αντέξει στον χρόνο;
Οι άντρες αντιμετωπίζουμε διαφορετικά το θέμα της φιλίας, και δεν είναι τυχαίο που οι περισσότεροι κρατάμε φίλους από την παιδική ηλικία. Προσωπικά, έχω φίλους που μας ενώνουν το κρυφτό, η μπάλα, το μπάσκετ, και παραμένουμε μαζί μέχρι τώρα. Μπορεί τα ενδιαφέροντα μας να είναι διαφορετικά, αλλά η αγάπη μας είναι ολόιδια, και όποτε βρισκόμαστε είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα.

Οι περισσότεροι φίλοι σου είναι εκτός χώρου. Αυτό αποτελεί μια ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική και στην επαγγελματική σου ζωή;
Σίγουρα! Βέβαια, η δική μας δουλειά έχει ένα ωραίο μυστήριο, που όλοι θέλουν να μαθαίνουν. Συνήθως ρωτούν αυτοί για εμένα και επειδή δεν βαριέμαι να μιλάω για τη δουλειά μου καταλήγουμε να μιλάμε για αυτή.

Έχει τύχει να συγκρουστείς για κάποιον -φαινομενικά- ασήμαντο λόγο;
Νομίζω ότι πολλές φορές, είτε σε φιλίες είτε σε σχέσεις ζωής, οι λόγοι για τους οποίους μαλώνουμε είναι σχεδόν ασήμαντοι. Απλά, σου δίνεται μια αφορμή και σκάει το μπαρούτι από κάτι προηγούμενο που το έχει συσσωρεύσει. Μάλιστα, έχω παρατηρήσει ότι όταν έχω μαλώσει με τη σύντροφο μου ή με τους κολλητούς μου -που δεν συμβαίνει τακτικά- γίνεται για κάτι εντελώς ασήμαντο και επιφανειακό. Όταν, όμως, η σχέση είναι γερή, βρίσκεις ξανά τον δρόμο σου.

Το έργο μέσα από τον κωμικό χαρακτήρα του αγγίζει πολλά θέματα. Για σένα ποιο είναι το πιο σημαντικό;
Κατά τη γνώμη μου, το πιο σπουδαίο μήνυμα του έργου είναι το πολύ απλό, ότι η ισχυρή φιλία τα υπερνικάει όλα! Από εκεί και πέρα, σαφώς υπάρχουν και άλλα μηνύματα που συνδέονται με τα σχόλια για την τέχνη ή πόσο υποκειμενικά είναι τα πράγματα σ' αυτή.

Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σου σχέδια;
Υπάρχουν κάποιες συζητήσεις για τον χειμώνα, αλλά δεν είναι κάτι δεδομένο για να το ανακοινώσω. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι βρίσκομαι πολύ κοντά σε συμφωνία για να παίξω σε μία νέα ταινία και, μάλιστα, εποχής. Τα γυρίσματα, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα αρχίσουν από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved