Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Έχει συμβεί να είμαι σε μια σχέση για να μην είμαι μόνη μου
Showbiz

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Έχει συμβεί να είμαι σε μια σχέση για να μην είμαι μόνη μου

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Έχω «κλείσει τα μάτια» σε καταστάσεις, έχοντας την πεποίθηση ότι μπορεί ν' αλλάξουν, αλλά δεν αλλάζουν»

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου σε συνέντευξή της δηλώνει ότι έχει κλείσει τα μάτια σε καταστάσεις με την πεποίθηση ότι θα μπορούσαν να αλλάξουν, αλλά δεν άλλαξαν. Η ηθοποιός μιλώντας στο Λοιπόν μίλησε και για τη δουλειά μετά τον εγκλεισμό από τον κορονοϊό

Θα δούλευες το φετινό καλοκαίρι, αν δεν υπήρχε ο εγκλεισμός;
Καλοκαίρι έχω δουλέψει πολλές φορές. Τώρα δεν ξέρω... Οι διακοπές είναι ωραίες, μου αρέσουν, θέλω πολύ να κάνω, αλλά ειδικά φέτος το καλοκαίρι αισθάνομαι τυχερή που δουλεύω, γιατί όλος ο κλάδος μου είναι πολύ περίεργα, είναι από τα επαγγέλματα που έχουν πληγεί πάρα πολύ. Αποφάσισα να κάνω ένα μονόλογο, κι είναι ο τρίτος κατά σειρά που κάνω. Με τους μονολόγους τα πάω καλά, όμως μ' αυτόν δεν ασχολήθηκα, υποκριτικά, ιδιαίτερα μαζί του, γιατί ακουμπάει κατευθείαν ευαίσθητες χορδές μέσα μας. Τα συναισθήματα βγαίνουν μόνα τους, γιατί είναι τόσο γνώριμα αυτά που λέγονται... Στην πρόβα λέμε πιο τεχνικά πράγματα, κι όχι τόσο υποκριτικά.

Έχουσα την εμπειρία δύο διαζυγίων, θεωρείς ότι «ακουμπάει» στα δικά σου βιώματα;
Όχι, δεν ακουμπάει στα δικά μου βιώματα, γιατί εμένα τα διαζύγια μου ήταν αλλιώς, αλλά θεωρώ ότι αφορά σε όλον τον κόσμο, γιατί έχουμε υπάρξει σε σχεσεις, που μπορεί να μην ήταν γάμοι, κι είχαν μια ατυχή κατάληξη, οπότε αυτά που αισθάνεται αυτή η γυναίκα, είναι ότι εθελοτυφλούμε, ενώ βλέπουμε το πράγμα, ότι δεν είναι το σωστό για εμάς, επειδή έχουμε τόση μεγάλη ανάγκη ν' αγαπηθούμε, κάνουμε τα «στραβά μάτια».

Έχεις «κλείσει τα μάτια» σε ανάλογες καταστάσεις;
Ναι, βέβαια, έχω «κλείσει τα μάτια» σε καταστάσεις, έχοντας την πεποίθηση ότι μπορεί ν' αλλάξουν, αλλά δεν αλλάζουν. Αυτό που λέει η ηρωίδα, ότι φοβάται τη μοναξιά, οπότε επιλέγει ένα σύντροφο, για να μην είναι μόνη της, πιστεύω ότι το έχουμε νιώσει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό ανθρώπων.

Σου έχει συμβεί να είσαι με κάποιον άνθρωπο για το λόγο αυτό;
Έχει συμβεί να είμαι σε μια σχέση για να μην είμαι μόνη μου, αλλά αυτό συνέβη παλιά, τώρα είμαι πολύ επιλεκτική στις σχέσεις που κάνω, επίσης μου αρέσει πάρα πολύ η μοναξιά μου. Όταν λέω μοναξιά, εννοώ τη μοναχικότητα, την οποία επιλέγω να υπάρχει κι όταν βρίσκομαι σε μια σχέση. Περνάω πάρα πολύ καλά με τον εαυτό μου, ακόμα κι αν δεν είμαι με κάποιον.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved