Μιμή Ντενίση: Ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τα γλυπτά του Παρθενώνα
Showbiz

Μιμή Ντενίση: Ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τα γλυπτά του Παρθενώνα

Μιμή Ντενίση: Η ηθοποιός αποκάλυψε τα σχέδιά της για το ντοκιμαντέρ που θέλει να κάνει με αφορμή τη συμπλήρωση 200 χρόνων από το 1821

Η Μιμή Ντενίση, σε συνέντευξη που έδωσε, μίλησε για τα σχέδια της τόσο στο θέατρο όσο και την τηλεόραση και αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει και ήδη βρίσκεται στα σκαριά...

«Μέσα στην περίοδο του κορονοϊού, επειδή εγώ δεν μπορώ να κάθομαι, με παίρνανε από διάφορες επιτροπές τηλέφωνο και μου έλεγαν να βρω ένα θέμα για το 1821.

Το '21 είναι ένα πολύ δύσκολο θέμα, γιατί αφενός πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε περήφανοι για τον αγώνα ενός λαού που έφερε το τέλος της Επανάστασης, αφετέρου έχει όμως και πολλά σκοτεινά σημεία.

Μέσα σε όλη αυτήν την ιστορία έκατσα και διάβασα την ιστορία του Έλγιν. Στο ψάξιμο βρέθηκε στα χέρια μου ένα βιβλίο που πλέον δεν κυκλοφορεί. Είναι τα γράμματα της γυναίκας του, που αναφέρονται στα γλυπτά. Και πολλές φορές, όπως ξέρεις, η ιδιωτική αλληλογραφία είναι πιο αληθινή και αποκαλυπτική απ' άλλες πληροφορίες.

Αυτό θα γίνει ντοκιμαντέρ από κάποιον κρατικό φορέα, με πολύ μεγάλους ιστορικούς και Έλληνες ηθοποιούς» είπε μεταξύ άλλων η αγαπημένη ηθοποιός στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ.

Σε ερώτηση του παρουσιαστή για τα θεατρικά σχέδια της το προσεχές διάστημα, η Μιμή Ντενίση δήλωσε: «Με τις σωστές προφυλάξεις η παράσταση "Κι από Σμύρνη... Σαλονίκη" θα συνεχιστεί και τη νέα σεζόν.

Όταν τελειώσουμε το έργο αυτό, θα κάνουμε τη "Θεοδώρα" στο "Παλλάς", γιατί, εκτός από τη "Σμύρνη", ήταν η πιο μεγάλη μου επιτυχία».

Η Μιμή Ντενίση όπως είπε, μέσα στην περίοδο της καραντίνας, ξεκουράστηκε, διάβασε πολύ και ανυπομονεί τα δει τα σχέδια της να πραγματοποιούνται

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved