H Άντζελα Γκερέκου ανέβασε την πιο τρυφερή φωτό της με την κόρη της! (photos)
Showbiz

H Άντζελα Γκερέκου ανέβασε την πιο τρυφερή φωτό της με την κόρη της! (photos)

Πώς είναι μία ευτυχισμένη μαμά και σύζυγος το γνωρίζουμε για την Άντζελα Γκερέκου

Το αποδεικνύει όμως συχνά και εκείνη, όταν εμφανίζεται κάπου δημόσια με την κόρη της Μαρία ή ανεβάζει φωτογραφίες κοινές τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μία τέτοια φωτογραφία ανέβασε και σήμερα η γνωστή ηθοποιός και πολιτικός η οποία εκτός από τα κοινά, έχει αφοσιωθεί εδώ και χρόνια στην ανατροφή της μοναχοκόρης της την οποία έχει αποκτήσει με τον άρχοντα του ελληνικού τραγουδιού, Τόλη Βοσκόπουλο.

Μαμά και κόρη έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μία πολύ τρυφερή και όμορφη σχέση που έχει όλες τις ισορροπίες που χρειάζεται για να μπορούν και οι δύο να λένε σήμερα που η Μαρία είναι 19 ετών, πως είναι δύο πολύ καλές φίλες που συμβουλεύονται η μία την άλλη και φυσικά αλληλοστηρίζονται.

Η Μαρία άλλωστε είναι ένα διαμάντι από άποψη χαρακτήρα, για όσους τη γνωρίζουν καλά. Είναι ήρεμη, πατάει γερά στα πόδια της και είναι φυσικά η μεγάλη αδυναμία των γονιών της.

Σήμερα, μαμά και κόρη βγήκαν για καφέ σε ένα αγαπημένο τους στέκι στη Γλυφάδα και εντελώς αυθόρμητα πόζαραν στον φωτογραφικό φακό του κινητού. Η φωτογραφία αυτή πράγματι αντικατόπτριζε όλα όσα μπορούν να πουν... χίλιες λέξεις για τη μοναδική σχέση που έχουν οι δυο τους. Τρυφερότητα, αγάπη, σεβασμό και φυσικά ευτυχία.

Αρκεί να δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες για να διαπιστώσετε και εσείς όλα τα παραπάνω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved