Μπουρδούμης: Η γυναίκα του τού έκανε την πιο γλυκιά ερωτική εξομολόγηση
Showbiz

Μπουρδούμης: Η γυναίκα του τού έκανε την πιο γλυκιά ερωτική εξομολόγηση

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έχει γενέθλια σήμερα και η γυναίκα του Λένα Δροσάκη τού έκανε την πιο τρυφερή δημόσια ερωτική εξομολόγηση. 

Ο ηθοποιός σήμερα γίνεται 44 χρονών και φυσικά έχει κάθε λόγο να είναι πολύ ευτυχισμένος. Μόλις πριν από λίγες ημέρες παντρεύτηκε, σε λίγες μέρες θα κρατάει το πρώτο του παιδί αγκαλιά... Τι άλλο θέλει για να είναι πραγματικά χαρούμενος;

Δεν είναι όμως, κακό, πού και πού, η γυναίκα που αγαπάς και έχεις διαλέξει για να περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου μαζί της να σου εκφράζει την αγάπη της. Αυτό λοιπόν έκανε η Λένα Δροσάκη, ανεβάζοντας στο instagram μία υπέροχη φωτογραφία στην οποία έγραφε:

«Έρωτα μου, ζωή μου, αγάπη μου! Χρόνια πολλά, χρόνια γεμάτα, χρόνια χαμογελαστά! Σ’ αγαπώ».

Κάθε λέξη της υποδεικνύει το πόσο ευτυχισμένη είναι και εκείνη στο πλευρό του γνωστού ηθοποιού ο οποίος είδε μέσα σε λίγους μήνες τη ζωή του να αλλάζει ολοκληρωτικά.

Παρά τον εγκλεισμό λόγω κορονοϊού, παρά τα όποια προβλήματα παρουσιάστηκαν στην καθημερινότητά τους, οι δύο ερωτευμένοι έμειναν ενωμένοι και αποφασισμένοι να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα. Και πράγματι έτσι έγινε αφού πριν από μερικές εβδομάδες παντρεύτηκαν στην ιδιαίτερη πατρίδα της Λένας Δροσάκη στην Πάτρα.

Και πλέον το μόνο που μένει για να ολοκληρωθεί αυτή η ευτυχία είναι ο ερχομός του αγοριού τους που έχουν ήδη αποφασίσει να ονομάσουν Τάσο, όνομα που θα πάρει από το πατέρα του ηθοποιού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved