Ο τρελός έρωτας της Μικαέλας μετά το χωρισμό από τον πατέρα του γιου της
Showbiz

Ο τρελός έρωτας της Μικαέλας μετά το χωρισμό από τον πατέρα του γιου της

Η Μικαέλα Φωτιάδη δείχνει να διανύει μία από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της και αιτία είναι ο άντρας που έχει στο πλευρό της. 

Μετά από ένα αρκετά δύσκολο διάστημα για την ίδια, φαίνεται πως έχει έρθει ξανά ο ήλιος στη ζωή της για να τη φωτίσει και να την κάνει να λάμψει.

Σχεδόν αμέσως μετά την αποχώρησή της από το GNTM πέρυσι, η Μικαέλα πέρασε αρκετά δύσκολα, όχι τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο μιας και παραμένει ένα πολύ περιζήτητο μοντέλο σε Ελλάδα και εξωτερικό όσο σε προσωπικό μιας και είχε να αντιμετωπίσει έναν χωρισμό από τον πατέρα του παιδιού της, τον Γιάννη Μπορμπόκη.

Οι δυο τους υπήρξαν για πολλά χρόνια μαζί και όταν χώρισαν, η κατάσταση ήταν δύσκολη ανάμεσά τους.

Φαίνεται όμως πως όλα αυτά ανήκουν οριστικά στο παρελθόν. Τρυφεροί γονείς και οι δύο για τον γιο που έχουν αποκτήσει μαζί, τον Χρήστο Μιχαήλ, αποφάσισαν να έχουν μία καλή σχέση μεταξύ τους για το καλό εκείνου.

Και τα κατάφεραν. Και όχι μόνο τα κατάφεραν αλλά πλέον η Μικαέλα είναι ευτυχισμένη και στην προσωπική της ζωή, χάρη στον επιχειρηματία Αλέξανδρο Σπυριλιώτη με τον οποίο είναι αχώριστοι τον τελευταίο καιρό.

Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες εκείνος είχε γενέθλια και η ξανθιά καλλονή ήταν στο πλευρό του για να γιορτάσουν μαζί αυτή την τόσο όμορφη στιγμή. Δείτε φωτογραφίες τους παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved