Κάτια Ταραμπανκό: Τέσσερις μήνες μετά τον χωρισμό, είναι ξανά ερωτευμένη!
Ερωτευμένη ξανά είναι η Κάτια Ταραμπανκό, τέσσερις περίπου μήνες μετά τον χωρισμό της από τον Γιώργο Λάγιο.
Η πρώην παίκτρια του GNTM, η Κάτια Ταραμπανκό αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day ότι είναι ξανά ερωτευμένη. Συγκεκριμένα είπε η Κάτια Ταραμανκό: «Προσωπικά είμαι όντως πολύ καλά.
Είμαι κατασταλαγμένη σε κάτι πολύ όμορφο που ξεκίνησε στη ζωή μου. Είμαι ήρεμη, είμαι καλά. Έχω φουλ 100% την υποστήριξή του. Όχι μόνο υποστήριξη, αλλά καθοδήγηση και συμβουλές. Και παρότρυνση με κάθε τρόπο. Και είναι ωραίο γενικά δυο άνθρωποι να σέβονται ο ένας τη δουλειά του άλλου και να τη υποστηρίζουν κιόλας».
Photo 1/4
Eίναι τρελά ερωτευμένη... Photo 2/4
Έχει νέα σχέση και το αποκάλυψε η ίδια. Photo 3/4
Μετά από τέσσερις μήνες χωρισμού... βρήκε νέο σύντροφο. Photo 4/4
Είμαι ήρεμη, είμαι καλά. Έχω φουλ 100% την υποστήριξή του. Όχι μόνο υποστήριξη, αλλά καθοδήγηση και συμβουλές, είπε η ερωτευμένη Κάτια! Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω απόσπασμα!