Μάγδα Τσαγγάνη: «Είμαι μαγεμένη με τις Άγριες μέλισσες»
Showbiz

Μάγδα Τσαγγάνη: «Είμαι μαγεμένη με τις Άγριες μέλισσες»

Η Μάγδα Τσαγγάνη έχει αφήσει το δικό της στίγμα στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο.

Η ηθοποιός, Μάγδα Τσαγγάνη, πλέον έχει αποσυρθεί στο εξοχικό της στην Αίγινα, απορρίπτοντας επαγγελματικές προτάσεις. Η ίδια πρόσφατα μίλησε για την TV, για όσα επιλέγει να παρακολουθεί στη μικρή οθόνη αλλά και για το σίριαλ του ΑΝΤ1 «Άγριες μέλισσες» που σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

Τηλεόραση βλέπετε;

«Είμαι τηλεορασάκιας! Μου αρέσει πολύ η τηλεόραση!

-Βλέπετε και σόου, ριάλιτι;

«Όχι, δεν βλέπω τίποτε από αυτά. Βλέπω παλιές ελληνικές ταινίες ως επί το πλείστον και φυσικά είμαι ερωτευμένη και μαγεμένη με τις «Άγριες μέλισσες»! Τους δίνω χίλια συγχαρητήρια, δεν είναι σίριαλ αυτό είναι ένα ποίημα».

-Σας αρέσει τόσο πολύ;

«Δεν είναι μόνο οι ηθοποιοί, που είναι ένας και ένας, είναι που έχουν πιάσει ακριβώς στα σκηνικά και τα κοστούμια την εποχή του 1958».

-Δηλαδή, αν σας έκαναν πρόταση από τις «Αγριες μέλισσες» για κάποια επεισόδια, θα πηγαίνατε;

«Δεν ξέρω... Μη μου βάζετε δύσκολα! Δεν το χάνω ποτέ, μένω ακίνητη και το παρακολουθώ. Μάλιστα, ο Γιώργος Γεροντιδάκης, που κάνει τον «Μελέτη», τον γνωρίζω από το «LΑΡD», που έκανα έξι επεισόδια. Το χρυσό μου το παιδάκι, το παλικαράκι αυτό, ήταν τότε 16 χρόνων και το βλέπω τώρα στο σίριαλ και είναι τόσο καλός, τόσο ταλαντούχος».

-Οι «Αγριες μέλισσες» έχουν καταπληκτικό καστ.

«Ποιον να πρωτοσκεφτώ από αυτούς τους ταλαντούχους ηθοποιούς. Τη Δανδουλάκη; Τη Διδασκάλου; Τη Μαρία Κίτσου; Αφήστε τη Δανάη Μιχαλάκη, η οποία είναι κόρη του Γιώργου Μιχαλάκη, τον οποίο τον έλεγα Μάικλ Ντάγκλας. Αν τον δείτε νέο, είναι ίδιος με την κόρη του. Η Έλλη Τρίγγου; Είναι όλοι τους καταπληκτικοί».

-Άλλες εκπομπές δεν βλέπετε; Ούτε το «Master Chef»;

«Α, πα, πα, μη μου πείτε για ριάλιτι! Τίποτα από αυτά δεν μου αρέσει. Να είναι καλά οι άνθρωποι να κάνουν τη δουλειά τους, εγώ δεν μπορώ να τα δω. Εμένα μου αρέσουν οι σειρές και οι ελληνικές ταινίες. Βλέπω ταινίες του '60 και θέλω να μπω μέσα, να ταξιδέψω».

-Να ξεχαστείτε...

«Ναι, δεν είναι ζωή αυτή που ζούμε, με όλα αυτά τα προβλήματα και τον κορονοιό και το φόβο όλου του κόσμου. Δύσκολες εποχές, μακάρι να βγούμε σύντομα από αυτήν την ιστορία και να μην την ξαναζήσουμε!», είπε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved