Μαρίνα Παντζοπούλου: Δες μέσα από φωτογραφίες πόσο μοιάζει στη μαμά Ελένη
Showbiz

Μαρίνα Παντζοπούλου: Δες μέσα από φωτογραφίες πόσο μοιάζει στη μαμά Ελένη

 Η πεντάχρονη Μαρίνα Παντζοπούλου μοιάζει εκπληκτικά στη μαμά της την Ελένη Μενεγάκη!

Η μικρή Μαρίνα είχε χθες την γιορτή της και η μαμά Ελένη Μενεγάκη πόσταρε μία παραμυθένια φωτογραφία από τα Άχλα της Άνδρου.

Λίγο πριν γίνει το γλέντι για την γιορτή της Μαρίνας, η Ελένη τράβηξε τη μικρή της νεράιδα μία φωτογραφία θέλοντας να της ευχηθεί και διαδικτυακά «Χρόνια Πολλά»!

Το πιο μικρό παιδί της, η Μαρίνα της τής μοιάζει πολύ. Είναι ένα όμορφο ξανθό κοριτσάκι με ανοιχτόχρωμα μάτια και όταν η παρουσιάστρια ποστάρει φωτογραφία της πεντάχρονης Μαρίνας γίνεται χαμός στο Instagram!

Φυσικά, η Ελένη πολλές φορές είχε πει μέσα από την εκπομπή της ότι η κόρη της είναι ζωηρή και είχε αποκαλύψει στοιχεία του χαρακτήρα της.

Η παρουσιάστρια είχε πει σε μία εκπομπή της: «Ξανά ξεκίνησα από την αρχή να βλέπω τα ίδια προγράμματα με το μωρό. Θα τρελαθώ! Τα έχω δει τόσες φορές. Σε αυτή την ηλικία πάλι απ’ την αρχή Ντόρα; Δεν αντέχω!».

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Ελένη Μενεγάκη είχε αποκαλύψει στην εκπομπή της: «Βγαίνω από την ντουζιέρα και μου είχε βάψει το καλοριφέρ με καφέ κραγιόν, μου είχε βάψει το πάτωμα, πέντε λεπτά έκανα να την βγω– πότε πρόλαβε – και είχε βάψει από τα χείλη της μέχρι τη μύτη της, κόντεψα να τρελαθώ». Και είχε τονίσει: «Καμία άλλη από τις κόρες μου (Βαλέρια και Λάουρα) δεν είχε τέτοια αγάπη με τα καλλυντικά και πόσo μάλλον σε τόση μικρή ηλικία».

Εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις φωτογραφίες που έχει κατά καιρούς δημοσιεύσει η Ελένη με την μικρή Μαρίνα της και σίγουρα θα ξετρελαθείτε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved