Μαρία Καζαριάν: Το πάρτι γενεθλίων σε σκάφος και το φιλί στον σύντροφό της
Showbiz

Μαρία Καζαριάν: Το πάρτι γενεθλίων σε σκάφος και το φιλί στον σύντροφό της

Ένα υπέροχο πάρτι είχαν οργανώσει οι φίλοι και τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της Μαρίας Καζαριάν με αφορμή τα γενέθλιά της. 

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks η οποία είχε κερδίσει τις εντυπώσεις κατά την παραμονή της στο ριάλιτι μόδας έδειξε να απολαμβάνει την υπέροχη έκπληξη που της επιφύλασσαν οι δικοί της άνθρωποι που θέλουν να τη βλέπουν πάντα να χαμογελά.

Ανάμεσά τους και ο Λιβανέζος επιχειρηματίας σύντροφός της, o Τζαμίλ ο οποίος το προηγούμενο βράδυ είχε οργανώσει και ένα ακόμα πάρτι γενεθλίων, αυτή τη φορά λίγο πιο πριβέ, παρουσία και της αδελφής της Μαρίας, της μεγάλης νικήτριας του GNTM Ειρήνης Καζαριάν.

Μάλιστα, όταν η Μαρία έσβησε τα κεράκια της τούρτας που εμφανίστηκε μπροστά της, γύρισε και χάρισε ένα τρυφερό φιλί στον Τζαμίλ, αποδεικνύοντας πως το ζευγάρι όχι μόνο συνεχίζει να είναι μαζί αλλά και πολύ ερωτευμένο. Δείτε παρακάτω το βίντεο με το τρυφερό φιλί του ζευγαριού:

Όσο για το δεύτερο πάρτι γενεθλίων πάνω στο σκάφος του Λιβανέζου επιχειρηματία, όλοι όσοι απολάμβαναν τη θαλάσσια βόλτα έκαναν τη Μαρία να περνάει πολύ καλά, πειράζοντάς την. Δείτε παρακάτω βίντεο από το υπέροχο και ξεχωριστό πάρτι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved