Μενεγάκη-Παντζόπουλος: Έτσι περνούν τα βράδια τους στην Άνδρο (Φώτο)
Showbiz

Μενεγάκη-Παντζόπουλος: Έτσι περνούν τα βράδια τους στην Άνδρο (Φώτο)

Η Ελένη Μενεγάκη μετά το τέλος της από τον Alpha και την ανακοίνωσή της ότι τουλάχιστον για ένα χρόνο θα είναι εκτός τηλεόρασης, απολαμβάνει μοναδικές στιγμές με τις κόρες της και τον άντρα της, Μάκη Παντζόπουλο στην Άνδρο.

Μπορεί ο Άγγελος Λάτσιος να είναι στην Κεφαλονιά, όμως η Ελένη με τα τρία πιο μικρά παιδιά είναι στον επίγειο παράδεισό της. Η παρουσιάστρια δημοσιεύει καθημερινά φωτογραφίες από το νησί και μας δείχνει πόσο όμορφα περνά.

Και μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να δημοσιεύει φωτογραφίες από τις βουτιές της, από τις βραδιές με τα παιδιά της στη Χώρα, από ανέμελες στιγμές της στο νησί και σε όλες τις φωτογραφίες τη βλέπουμε χωρίς πολλά φτιασίδια και μας αρέσει πολύ αυτή της η εικόνα, όμως οι εικόνες που ποστάρει ο Μάκης Παντζόπουλος είναι η μία πιο εντυπωσιακή από την άλλη.

Ο Μάκης Παντζόπουλος την Κυριακή το βράδυ (19-07) δημοσίευσε μία ρομαντική φωτογραφία από τα Άχλα και απλά ζηλέψαμε που δεν είμαστε σε ένα τέτοιο υπέροχο μέρος. Δες την φωτογραφία που πόσταρε και θα δεις πόσο όμορφες βραδιές περνά με τη γυναίκα του, Ελένη Μενεγάκη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved