Η Ντορέττα ποζάρει με μπικίνι και ρίχνει το Instagram! Τα μυστικά ομορφιάς της
Showbiz

Η Ντορέττα ποζάρει με μπικίνι και ρίχνει το Instagram! Τα μυστικά ομορφιάς της

Αν υπάρχει μία καλογυμνασμένη κυρία με τέλειες αναλογίες και πολύ καλοσχηματισμένους κοιλιακούς στην ελληνική σόουμπιζ, αυτή είναι σίγουρα η Ντορέττα Παπαδημητρίου

H όμορφη ηθοποιός και παρουσιάστρια είναι πρώην αθλήτρια στίβου και από μικρό κορίτσι ξέρει τι πρέπει να κάνει ώστε να διατηρεί ένα καλογυμνασμένο κορμί.

Παρά το γεγονός ότι είναι μητέρα δύο παιδιών, δεν παραμέλησε ποτέ τον εαυτό της και πάντα φρόντιζε, όχι μόνο να γυμνάζεται σωστά αλλά και να ακολουθεί σωστή διατροφή για καλή υγεία και ευεξία.

Προσφάτως λοιπόν, σε μίνι διακοπές της με τη Μαρία Σολωμού και τα παιδιά τους στην Πάρο, η Ντορέττα ανέβασε αρκετές φωτογραφίες της με μαγιό καταφέρνοντας να διατηρήσει τον... τίτλο της πιο καλογυμνασμένης κυρίας -έστω μιας από τις πιο καλογυμνασμένες- της ελληνικής σόουμπιζ.

Φορώντας ένα μαύρο μπικίνι που αναδείκνυε τις τέλειες καμπύλες της και τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς της, η Ντορέττα Παπαδημητρίου έκανε το instagram να... παραμιλά με τις πόζες της.

Μάλιστα σε μία αποκάλυψε και τι είναι αυτό που της αρέσει να κάνει κάθε φορά που είναι σε κάποια παραλία της χώρας μας. Παίρνει τη μάσκα της, τα βατραχοπέδιλά της και εξερευνεί τον βυθό, απολαμβάνοντας τις διακοπές της.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες που ανέβασε η όμορφη παρουσιάστρια και ηθοποιός στο instagram:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved