Το Τατουάζ:Πρωταγωνίστρια έχει μείνει μισή–Δείτε την αλλαγή της μέσα από φώτο
Showbiz

Το Τατουάζ:Πρωταγωνίστρια έχει μείνει μισή–Δείτε την αλλαγή της μέσα από φώτο

Πρωταγωνίστρια της σειράς, Το τατουάζ, που προβλήθηκε στον Alpha, έχει μείνει μισή και το αποδεικνύουν περίτρανα οι πρόσφατες φωτογραφίες της με μπικίνι!

Η ηθοποιός μετά το τέλος της σειράς έχει χάσει πολλά κιλά και πια είναι αγνώριστη!

Ήταν μία κούκλα αλλά αυτή η αλλαγή της την έκανε ακόμα πιο εντυπωσιακή!

Η αλλαγή της είναι θεαματική! Ποζάρει με μπικίνι και χωρίς ίχνος ρετούς και οι φωτογραφίες της είναι απλά υπέροχες. Εμείς παραλίγο να μην την γνωρίσουμε με αυτή της την αλλαγή. Η πρωταγωνίστρια πρόσεχε πολύ τη διατροφή της, έκανε εντατική γυμναστική και τα αποτελέσματα στην εμφάνισή της είναι εντυπωσιακά!

Η ηθοποιός πριν πάρει μέρος στο Τατουάζ είχε καταφέρει να χάσει αρκετά κιλά και τώρα είναι πιο αδύνατη από ποτέ!

Η γνωστή ηθοποιός που την αγαπήσαμε μέσα από το Τατουάζ είχε γράψει πριν πολύ καιρό στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram: «Όταν γέννησα το παιδί μου, κανείς δεν πίστευε ότι θα καταφέρω να χάσω τα 38,5 κιλά που πήρα στην εγκυμοσύνη... Έχασαν όλοι την πίστη τους σε μένα... Όμως εγώ τα κατάφερα! Πίστεψα στον εαυτό μου και αγάπησα το σώμα μου, γι’ αυτό και το φρόντισα! Σήμερα λοιπόν, με αγαπάω ακόμα περισσότερο!

Κι εσύ! Κι εσύ μπορείς! Κι εσύ ΟΛΑ τα μπορείς γιατί είσαι ΓΥΝΑΙΚΑ!».

Η πρωταγωνίστρια που αγαπά τον εαυτό της, έχει καταφέρει να έχει το σώμα που ονειρεύεται. Δημοσίευσε φωτογραφίες της με μαγιό και μείναμε άφωνοι με την αλλαγή της. Δείτε την παρακάτω και εσείς και θα εντυπωσιαστείτε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved