Σε κώμα Κύπριος τραγουδιστής λόγω κορονοϊού - Μόνιμα κινητικά προβλήματα
Showbiz

Σε κώμα Κύπριος τραγουδιστής λόγω κορονοϊού - Μόνιμα κινητικά προβλήματα

Απίστευτα θλιβερή η ιστορία του Κύπριου τραγουδιστή, ο οποίος μάλιστα είχε εκπροσωπήσει την Κύπρο στο παρελθόν, στο διαγωνισμό της Eurovision.

Πιο συγκεκριμένα μάλιστα, ο τραγουδιστής, είχε εκπροσωπήσει την Κύπρο στο διαγωνισμό τραγουδιού, το 1990.

Ο λόγος για τον Χάρη Αναστασίου, γνωστός ως Αναστάζιο, ο οποίος νόσησε από τον κορονοϊό και στις 23 Μαρτίου έπεσε σε κώμα για 21 ολόκληρες μέρες.

Αποθεραπεύτηκε από τον κορονοϊό, αλλά ακόμη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και αναμένεται αρχές Αυγούστου να πάρει εξιτήριο.

Ωστόσο, τα κατάλοιπα που του αφήνει ο ιός θα τον ακολουθούν για μια ζωή, αφού οι γιατροί του ανακοίνωσαν ότι για το υπόλοιπο τη ζωή τους θα έχει κινητικά προβλήματα.

Την θλιβερή είδηση γνωστοποίησε η γνωστή τραγουδίστρια Έλενα Πατρόκλου, η οποία πόσταρε ένα βίντεο στο προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, με τον ίδιο τον καλλιτέχνη να επισημαίνει πως απαλλάχθηκε από τον ιό αλλά οι συνέπειες του θα τον σκιάζουν για μια ζωή.

«Παρακαλώ φοράτε την μάσκα σας, κρατάτε τις αποστάσεις σας. Δεν θα θέλατε να είστε στη θέση μου», τονίζει στο εν λόγω βίντεο ο Αναστάζιο.

Μάλιστα, η γνωστή τραγουδίστρια έστειλε το μήνυμα:

«Μην χαλαρώνετε, δεν είναι αστείο, βιώνω τον Γολγοθά του ανθρώπου αυτού καθημερινά και οι πόνοι στις αρθρώσεις που έχει κάθε πρωί είναι αβάσταχτοι. Οι γιατροί του συνέστησαν εφόρου ζωής να παίρνει μια αγωγή η οποία αργά η γρήγορα θα του επηρεάσει τα νεφρά. Stay healthy!».

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved