Γιώργος Γιαννόπουλος: «Δεν είμαι σαν κάτι ηλίθιους συναδέλφους μου που...»
Showbiz

Γιώργος Γιαννόπουλος: «Δεν είμαι σαν κάτι ηλίθιους συναδέλφους μου που...»

Γιώργος Γιαννόπουλος: Ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Αρκάς, η ζωή μετά» μιλά για όλους και όλα, χωρίς φόβο αλλά με πάθος

Η αφορμή της συνομιλίας μας γεννήθηκε με την παράσταση «Αρκάς, η ζωή μετά», όπου πρωταγωνιστεί ο Γιώργος Γιαννόπουλος, η οποία παίζεται στο θέατρο «Χυτήριο».

Το μότο του ηθοποιού για την ζωή είναι «Όλα καλά», με την έννοια ότι δεν κωλώνουμε οι άνθρωποι, ξέρουμε ότι μια μέρα θα φύγουμε από αυτή τη ζωή και αυτό που μας μένει να ζήσουμε ας το ζήσουμε χαλαρά και χωρίς γκρίνια.

«Από το 2011 έχω εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Ηλιούπολης, μέχρι και σήμερα. Έγραψα ένα κείμενο για τον πολιτισμό, όπου ανάμεσα στα άλλα είπα "χειροκρότησε τον εαυτό σου, γιατί σε μια σύμπτωση στο τρισεκατομμύριο το σπέρμα του πατέρα σου και το ωάριο της μάνας σου έφτιαξαν εσένα. Είναι μεγάλη κωλοφαρδία που υπάρχουμε», λέει.

«Ο Αρκάς έχει χιούμορ γνήσιο λαϊκό, υψηλής αισθητικής. Εχει μεγάλες ατάκες, που μένω εμβρόντητος μπροστά τους. Είναι η ακριβής αποτύπωση της αλήθειας. Κάποια στιγμή μιλάει για τον Αδάμ ότι έκανε αλλαγή... φύλλου, δηλαδή το βράδυ που κοιμόταν η Εύα έβγαζε το δικό του φύλλο συκής και έβαζε μπροστά του της Εύας. Αυτό είναι αλλαγή φύλλου. Τόσο απλό, μα τόσο έξυπνο», προσθέτει.

Ο ίδιος βρίσκει ανοησία τον διαχωρισμό μεταξύ ενός κωμικού και δραματικού ηθοποιού και ενδιαφέρεται να είναι απλώς καλός ηθοποιός.

Στην ερώτηση αν το «Σόι σου» έδωσε άνοδο στην
καριέρα του απαντά: «Κάθε πράγμα που κάνεις
σε πάει παρακάτω. Δεν είμαι σαν κάτι ηλίθιους
συναδέλφους μου που λένε ότι "κάνω τηλεόραση
μόνο για τα λεφτά". Οταν επιλέξω να κάνω κάτι,
το κάνω γιατί το πιστεύω και το αγαπάω, ακόμα
και το "Just the 2 of us". Πονάω αυτό που κάνω.
Τραγούδησα Τρύπες και είπα και τον "Αμάραντο".
Έδωσα μάχη γι' αυτό».


Οσο για τη συμμετοχή του Σταμάτη Φασουλή στον ρόλο του κριτή, λέει: «Ο Σταμάτης επί της αρχής διαθέτει χιούμορ και σαν άνθρωπος έχει πολύ πλάκα. Έχουμε την ίδια άποψη για τη ζωή και την πολιτική και είμαστε φίλοι. Ο Σταμάτης Φασουλής είπε την ιστορία του, εγώ είπα την δική μου, πάμε παρακάτω, δεν έγινε τίποτα. Τον εκτιμάω, με εκτιμάει και δεν έχει συμβεί κάτι που έφυγα. Είπε αυτός τη μαγκιά του, είπα εγώ τη δική μου. Μην τα βλέπουμε στο πλαίσιο του κουτσομπολιού. Την επόμενη μέρα ανταλλάξαμε μηνύματα. Είναι ένας άνθρωπος ταλαιπωρημένος, με την έννοια ότι ψάχτηκε στη ζωή του - όχι ότι έσκαβε - και ψάχνεται ακόμα.

Εγώ τώρα στον Αρκά ταλαιπωρούμαι σε κάθε ατάκα και δεν επαναπαύομαι. Ταλαιπωρία σημαίνει αγώνας. Ο Φασουλής είναι ένας αγωνιστής, που προσπαθεί ο άνθρωπος να κάνει τα δικά του». Πάμε πίσω στη συμμετοχή του στους «Απαράδεκτους», σε ένα επεισόδιο όπου έκανε τον μαέστρο της Eurovision λόγω του τότε δεσμού του με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου, και η κουβέντα πηγαίνει στις γυναίκες, που τόσα λατρεύει...

«Υπάρχει άντρας που δεν λατρεύει τις γυναίκες ή υπάρχουν γυναίκες που δεν λατρεύουν τον άντρα; Παιδιά, χαλαρώστε, τα ετερώνυμα έλκονται. Γι' αυτό πάει μπροστά η φύση; Δεν έχω τίποτα με τους ουδέτερου φύλου ή τους ομοφυλόφιλους. Δεν έχω τίποτα για κανέναν άνθρωπο στον κόσμο. Ναι, λοιπόν, αγαπάω τις γυναίκες, τις λατρεύω, και γράψε το όπως σ’ το λέω».

Πηγή:Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved