Ελληνίδα ηθοποιός θηλάζει τον γιο της στη βεράντα και στέλνει δυνατό μήνυμα!
Showbiz

Ελληνίδα ηθοποιός θηλάζει τον γιο της στη βεράντα και στέλνει δυνατό μήνυμα!

Είναι νέα μανούλα και ζει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές με τον γιο της.

Το πρώτο της μωράκι υποδέχτηκε η ηθοποιός στις 21 Φεβρουαρίου και η είδηση έγινε γνωστή λίγες ημέρες μετά και αφού είχε πάρει εξιτήριο από το μαιευτήριο.

Η ίδια σε πρόσφατες δηλώσεις της είχε πει:

«Το χαίρομαι πολύ το μωρό μου, περνάω πολύ ωραία. Δε σκεφτόμουν ότι θα έχω παιδιά, όμως ήταν έτσι οι συνθήκες και οι συγκυρίες… Είναι κάτι που σου βγαίνει αυτό στην πορεία. Ζω πολύ μεγάλες στιγμές που όσο και να στις περιγράφει κάποιος που έχει παιδιά, αν δεν κάνεις εσύ ο ίδιος παιδιά, δε μπορείς να τα βιώσεις αυτά τα συναισθήματα».

Η ηθοποιός ως λάτρης των social media αυτή τη φορά μας έκανε μια ωραία έκπληξη! Ανέβασε φωτογραφία την ώρα που θήλαζε το μωρό της κι έστειλε το πιο δυνατό μήνυμα:

«5 μήνες ένα υπέροχο ταξίδι, 5 μήνες αποκλειστικός θηλασμός και συνεχίζουμε… Τα οφέλη του μητρικού θηλασμού είναι πολλά και αναντικατάστατα! Ο ΠΟΥ (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας) συνιστά το μητρικό θηλασμό για τουλάχιστον 2 χρόνια. Το ποσοστό γυναικών που δεν μπορούν να θηλάσουν λόγω κάποιου παθολογικού προβλήματος, είναι πολύ πολύ μικρά!

Αν υπάρχει κάποιο μυστικό για να πετύχουμε θηλασμό χωρίς προβλήματα και χωρίς να σαμποτάρουμε την ίδια μας τη φύση, αυτό είναι η σωστή ενημέρωση από επιστημονικά άρθρα και καταγραφές και η βοήθεια (εφόσον χρειαστεί) από πιστοποιημένους συμβούλους γαλουχίας. Η γνώση είναι δύναμη!!!», έγραψε.

Δες ποια είναι στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved