Nίκος Κοκλώνης: «Οι γιατροί μου είπαν πως βρισκόμουν στα πρόθυρα εμφράγματος»
Showbiz

Nίκος Κοκλώνης: «Οι γιατροί μου είπαν πως βρισκόμουν στα πρόθυρα εμφράγματος»

Η παρουσίαση για τον Νίκο Κοκλώνη είναι πρόκληση.

Ο Νίκος Κοκλώνης, σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για το πως θα αξιολογούσε τον εαυτό του ως παρουσιαστή, ενώ αναφέρθηκε στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που παραλίγο να του κοστίσει την ίδια του τη ζωή.

Εσύ πώς θα αξιολογούσες τον εαυτό σου ως παρουσιαστή;

«Η παρουσίαση για μένα ήταν δελεαστική γιατί είναι μια μορφή επικοινωνίας με τον κόσμο και η επικοινωνία με γοητεύει. Παράλληλα, ήταν πρόκληση. Το αντιμετωπίζω με σεβασμό. Δεν ήμουν ηθοποιός ώστε από την πρώτη φορά να το κάνω με φυσική άνεση, αλλά δουλεύω πολύ πάνω σε αυτό. Διαβάζω τα κείμενα μου, ακούω και σέβομαι τους πιο έμπειρους, δεν λέω ότι τα ξέρω όλα -γιατί δεν τα ξέρω- και προσπαθώ να εξελίσσομαι. Έχω όρεξη. Στο J2US έχω νιώσει πολύ άνετα με την ομάδα και αυτό με έχει ξεκλειδώσει».

Πότε ανέλαβες και την παραγωγή;

«Όταν ξεκίνησε το Celebrity Travel, συνεργαζόμουν με μια άλλη εταιρεία παραγωγής. Είδα ελλείψεις, προβλήματα, δεν υπήρχε ομαδικό πνεύμα. Σκέφτηκα: «Εγώ μπορώ να το κάνω καλύτερα». Έτσι έγινε. Όταν ξεκίνησε το Its show time, η ομάδα ενισχύθηκε με επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία στον χώρο. Αν παρατηρήσεις τις κινήσεις μου, όταν δεν ξέρω κάτι, προσπαθώ να βρω αυτούς που ξέρουν. Βασική μου συνεργάτιδα είναι η Έλενα Κατραβά, που ήταν χρόνια επικεφαλής στις παραγωγές του Μega. Έχω 300 άτομα προσωπικό top στο είδος τους, που εργάζονται για μένα. Ετοιμάζουμε πολλά για του χρόνου. Στο μόνο που έχω βαλτώσει τελευταία είναι η προσωπική μου ζωή. Και φταίω εγώ».

Τι άλλο έχεις καταλάβει από τη ζωή;

«Πέρσι τέτοια εποχή πέρασα μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία μου. Από την κούραση και την υπερβολική γυμναστική, εξάντλησα τον οργανισμό μου. Έκανα τρεις ώρες γυμναστική την ημέρα και έπαιρνα κάτι πολύ δραστικά συμπληρώματα για γράμμωση, σε διπλή δοσολογία από αυτή που πρότεινε η οδηγία, τα οποία επιβάρυναν την καρδιά μου. Στο τελευταίο γύρισμα του Its show time ζαλιζόμουν και αισθανόμουν φοβερή δυσφορία. Το ίδιο πρωί είχα λιποθυμήσει μέσα στο σπίτι και είχα σπάσει τη μύτη μου, αλλά θεώρησα πως απλώς ζαλίστηκα από τη ζέστη και την αυστηρή διατροφή που έκανα και πήγα κανονικά στο γύρισμα. Ύστερα από εννέα ώρες γύρισμα λοιπόν, αισθανόμουν κουρέλι -κάτι που ποτέ δεν μου συμβαίνει- έτσι με πήγαν σχεδόν με το ζόρι στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Εκεί οι γιατροί μου είπαν πως βρισκόμουν στα πρόθυρα εμφράγματος. Αν δεν είχα πάει στο νοσοκομείο, θα μπορούσα να έχω «μείνει» στον τόπο. Με έβαλαν επιτόπου στο χειρουργείο. «Είχες άγιο που έζησες», μου είπαν όταν πια βγήκα. Οπότε, έχω μάθει να εκτιμώ κάθε στιγμή, γιατί ποτέ δεν ξέρεις αν θα ξυπνήσεις το επόμενο πρωί. Τίποτα δεν είναι δεδομένο στη ζωή», είπε στο Down Town.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved