Αγγελική Νικολούλη:Θα ενθουσιαστείς με τις πρώτες εικόνες της από την παραλία
Showbiz

Αγγελική Νικολούλη:Θα ενθουσιαστείς με τις πρώτες εικόνες της από την παραλία

Σίγουρα έτσι δεν έχεις δει την Αγγελική Νικολούλη στις διακοπές της! 

Η δημοσιογράφος της πιο μακρόχρονης εκπομπής, Φως στο Τούνελ, απολαμβάνει αυτό το διάστημα ξέγνοιαστες στιγμές και δεν διστάζει να ποζάρει εντελώς άβαφη με βρεγμένα μαλλιά και ένα τζιν καπέλο!

Η Αγγελική Νικολούλη μπορεί να μην είναι τόσο λάτρης του instagram, όμως μας χάρισε κάποια στιγμιότυπα από τις μοναδικές στιγμές της και μας εξέπληξε ευχάριστα.

Η Αγγελική Νικολούλη αφού ανανέωσε το ραντεβού της με το τηλεοπτικό κοινό για 26η χρονιά, μέσα από τη συχνότητα του ALPHA, έφυγε για διακοπές!

Συγκεκριμένα στο φινάλε της εκπομπής της είχε πει: «Πλησίασε η ώρα για να κλείσουμε σιγά -σιγά. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου μπροστά και πίσω από τις κάμερες, τους τεχνικούς… Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και στην οικογένεια του ALPHA που βοηθάει αυτή την εκπομπή και στηρίζει και τις οικογένειες. Εμείς συνεχίζουμε για 26η χρονιά, καλά να είμαστε… Μαζί βάλαμε γερές βάσεις στο Τούνελ που παραμένει σταθερό, όρθιο, αντέχει όλα αυτά τα χρόνια και τώρα βαδίζουμε για την 26η τηλεοπτική σεζόν.

Όλα αυτά δεν θα τα είχαμε καταφέρει αν δεν είχαμε εσάς, τους εθελοντές, τους φίλους, τους τηλεθεατές που μα στηρίζετε και μας βοηθάτε. Και μας κάνετε να γινόμαστε και καλύτεροι γιατί για μένα δεν υπάρχει “το ξέρω” υπάρχει “το μαθαίνω”. Εσείς μας βοηθάτε να γινόμαστε καλύτεροι μέσα από αυτές τις υποθέσεις να δίνουμε χαμόγελα στις οικογένειες και το φως στο σκοτάδι. Αυτός είναι ο στόχος, γι’ αυτό παλεύουμε, γι’ αυτό αγωνιζόμαστε, παραμερίζοντας τον όποιο κίνδυνο. Καλό καλοκαίρι και να μη λείπεις κανείς από τη μεγάλη παρέα του φθινοπώρου στο Τούνελ. Ευχαριστώ θερμά όλους».

Τώρα, η Αγγελική Νικολούλη απολαμβάνει το καλοκαίρι της, γεμίζει της μπαταρίες της και δεν ξεχνά τους φίλους της στο instagram, αφού που και που κάνει και κάποια ανάρτηση.

Δες την στην παραλία και θα εκπλαγείς!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved