Παυλίνα Βουλγαράκη: «Την "άκουσα" χωρίς να είμαι προετοιμασμένη για αυτό»
Showbiz

Παυλίνα Βουλγαράκη: «Την "άκουσα" χωρίς να είμαι προετοιμασμένη για αυτό»

Η Παυλίνα Βουλγαράκη μίλησε για το ταξίδι της στην Ινδία, το οποίο ήταν μια μοναδική εμπειρία για εκείνη.

Οι πνευματικές της αναζητήσεις την έχουν οδηγήσει στη μελέτη. «Εχω διαβάσει πολύ τελευταία: Γκουρτζίεφ, Κρισναμούρτι, Πλάτωνα, Πυθαγόρα. Κρατάω τα διδάγματα που αισθάνομαι ότι έχω πιο πολύ ανάγκη, αυτά που με κάνου καλύτερη».

Προ κορωνοϊού η νεαρή ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός πρόλαβε να ταξιδέψει μέχρι την Ινδία. «Ηταν αυτό που λέμε ταξίδι ζωής. Εμεινα έναν μήνα εκεί και έζησα όπως οι Ινδοί, δεν πήγα δηλαδή σε κάποιο εξωτικό θέρετρο. Κοιμόμουν εκεί που κοιμόντουσαν, έτρωγα ό,τι τρώνε, έπινα το νερό τους, παρά τις προειδοποιήσεις. Δεν έπαθα τίποτα, αλλά την τελευταία μέρα μου συνέβη το εξής. 'Ετρωγα σε μια ταβέρνα κοντά σε έναν ναό που έχει χτιστεί προς τιμήν ενός αιρετικού θεού της ινδουιστικής θρησκείας στην Πουσκάρ. Ζήτησα κάτι γλυκό και μου έφεραν κάτι σαν μιλκσέικ, το ποτό που πίνεις για να έρθεις σε επαφή με αυτόν τον θεό. Ε, την "άκουσα "χωρίς να είμαι προετοιμασμένη για αυτό. Ανέβασα απίστευτα υψηλούς παλμούς και νόμισα ότι ήρθε το τέλος. Γύρισα αλλαγμένη μετά από την όλη αυτή εμπειρία», είπε στο Βήμα.

Στις 6 Σεπτεμβρίου η ταλαντούχα τραγουδίστρια θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην Τεχνόπολη, μια συναυλία για την οποία είναι ήδη ενθουσιασμένη, και κατά πάσα πιθανότητα θα τη συνοδεύει στη σκηνή ένας καλεσμένος-έκπληξη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved