Νικολέττα Βλαβιανού: Βάπτισε τον εγγονό της χωρίς να είναι στο μυστήριο ο γαμπρός της
Showbiz

Νικολέττα Βλαβιανού: Βάπτισε τον εγγονό της χωρίς να είναι στο μυστήριο ο γαμπρός της

H Νικολέττα Βλαβιανού μίλησε για τη βάπτιση του Νικόλα, ο οποίος πήρε το της, η οποία αναβλήθηκε 3 φορές, ενώ ο μπαμπάς του μικρού δεν κατάφερε να παραστεί στο Μυστήριο

Πριν από λίγες μέρες έγινε νονά του εγγονού της, η νόνα του όπως συνηθίζεται να λέγεται στην Κεφαλλονιά, απ' όπου έχει καταγωγή. Η Νικολέττα Βλαβιανού μίλησε στο "Λοιπόν" για όλα, για τη βάπτιση του Νικόλα, ο οποίος πήρε το της, η οποία αναβλήθηκε 3 φορές, ενώ ο μπαμπάς του μικρού δεν κατάφερε να παραστεί στο Μυστήριο, καθώς είναι εγκλωβισμένος στην Αυστραλία, λόγω της δουλειάς του, (είναι ναυτικός), σύμφωνα με τους κανόνες των περιοριστικών μέτρων προστασίας κατά του κορονοϊού.

Ο μικρός βαπτίστηκε πριν από λίγες ημέρες και πήρε το όνομα σου.
Ναι, πήρε το όνομα μου, Νικόλας-Ιάκωβος βαπτίστηκε.
Ο μπαμπάς του είναι ναυτικός, ο οποίος ήθελε να τιμήσει τον Άγιο Νικόλαο οπότε πέσαμε… δύο σ' ένα. Το άλλο όνομα είναι του παππού του τό οποίο δεν νομίζω να το χρησιμοποιήσουν, θα τον φωνάζουμε Νικόλα.

Πως αποφάσισες να γίνεις νονά του εγγονού σου;
Το αποφάσισα για δύο λόγους, αρχικά λόγω Covid-19. Υπήρχε ένας άλλος οικογειακός τους φίλος που είχαν κανονίσει να γίνει νονός, αλλά επειδή είναι σεφ, στη Σαντορίνη, κι επειδή με τον κορονοϊό ακυρώθηκε τρεις φορές η βάπτιση, δεν μπορούσε να έρθει ο άνθρωποι, δεν γινόταν. Από την άλλη, πως τα φέρνει η τύχη, επειδή έχουμε καταγωγή κι από την Κεφαλλονιά, να ξέρεις ότι εκεί έχουμε έθιμο, η γιαγιά, η μητέρα της μητέρας, να βαπτίζει το εγγόνι της, εξ ου και λέγεται "νόνα".

Πώς νιώθεις με τη διπλή ιδιότητα της γιαγιάς, αλλά και της πνευματικής του μητέρας;
Πάρα πολύ καλά...δικαιωμένη... (γέλια).

Ο μικρός είχε τρεις νονές.
Ναι, τρεις χάριτες και τα μαρτυρικά τα μοίραζε η Τζένη Διαγούπη.

Ο μπαμπάς του δεν παρευρέθηκε στη βάπτιση, γιατί;
Είναι στην Αυστραλία, λόγω κορονοϊού, έχουμε θέμα. Δεν ξέραμε και δεν ξέρουμε τίποτα για το πότε θα έρθει, ο άνθρωπος είναι αποκλεισμένοι, ήταν να έρθει από τον Μάιο. Εν τω μεταξύ ο μικρός, είναι ένα μεγάλο παιδάκι, δε μπορούσε να γίνει αργότερα η βάπτιση σε λίγο θα έβαζε εκείνος τον παπά στην κολυμπήθρα. Είχαμε καθυστερήσει ήδη αρκετά τη βάπτιση του, οπότε ο μπαμπάς του είπε: "Ας γίνει η βάπτιση να τελειώνουμε".

Έτσι αποφασίσατε να κάνετε τη βάπτιση χωρίς τον μπαμπά του;

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

Δεν γινόταν...το έχουμε γυρίσει σε βίντεο, θα το δει εκεί και μια χαρά όλα. Θα έρθει όποτε τους αφήσουν, ελπίζω να μην τον δει φαντάρο... (γέλια).

Θέλεις ν' αποκτήσεις άλλο εγγονάκι;
Δεν με πειράζει, τι ένα εγγόνι, τι δύο;...εγώ να μη το γεννήσω, αφού δεν το γεννάω εγώ, δε με πειράζει καθόλου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved