Ρούλα Ρέβη: Οι φώτο από το νοσοκομείο – Τι συνέβη;
Showbiz

Ρούλα Ρέβη: Οι φώτο από το νοσοκομείο – Τι συνέβη;

 Η Ρούλα Ρέβη μία μέρα πριν τις διακοπές της και αντί να είναι στο νησί με τον σύζυγό της, Αποστόλη Τότσικα και τα δυο παιδιά τους, βρέθηκε στο νοσοκομείο.

Η φωτογράφος δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της από το νοσοκομείο της οποίες τράβηξε η καλή της φίλη, Ζέτα Μακρυπούλια και εξήγησε τι ακριβώς της συνέβη.

Η Ρούλα Ρέβη έγραψε χαρακτηριστικά στο instagram της: «Κοίτα .... υπάρχει ένας άνθρωπος στη ζωή μου που όταν μου λέει τα παρατας όλα και έρχεσαι γίνομαι κοτούλα που τρέχει χωρίς να γκρινιάζει που είναι Ιουλίος , που άφησε νησί και οικογένεια , γιατί είμαι κατά βάθος μέσα μου πολύ βαθιά 😂👯‍♂️ένα υπάκουο κορίτσι . Όχι όχι δεν είναι ο σύζυγος είναι ο γυναικολόγος μου Ψαθάς Παναγιώτης , ο άνθρωπος μου , αυτός που στέκομαι σούζα , που σε κανέναν δεν έχω σταθεί τόσο στη ζωή αυτη😂. Και το ένστικτο μου που μια μέρα πριν τις διακοπές με πήγε στο ιατρείο και που ποτέ δεν με έχει προδώσει το άτιμο , ποτέ όμως. Δεν γκρινιάζω δεν γκρινιάζω είμαι ευγνώμων εξάλλου εδώ είμαι φωτογραφημένη από την υπεροχη @zeta_makripoulia_official στις 7.30 το πρωί συνοδευόμενη από την υπεροχη @dadaioannidou και αργότερα από την φανταστική μου μαυρουλα @eugeniasamara . Τι άλλο να ζητήσω πια? Το ένστικτο σας και τον γυναικολόγο σας μην τα αγνοείτε ποτέ! Όλα καλά θα πάνε 🙏❤️🙌🏻🧘🏿‍♂️ ένα φιλάκι στον ήρωα μου @apostolis_totsikas_official»!

Καλή ανάρρωση στην Ρούλα Ρέβη.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε από το νοσοκομείο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved