Μαρίνα Παντζοπούλου: Οι φορές που η 5χρονη κόρη της  Μενεγάκη πόζαρε στο Instagram
Showbiz

Μαρίνα Παντζοπούλου: Οι φορές που η 5χρονη κόρη της Μενεγάκη πόζαρε στο Instagram

Η Ελένη Μενεγάκη έχει τρελή αδυναμία στο μικρότερο παιδί της, την Μαρίνα Παντζοπούλου που είναι πια πέντε χρονών!

Η Ελένη Μενεγάκη δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δημοσιεύσει φωτογραφία της πανέμορφης μικρής κόρης της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, άλλοτε μαζί, άλλοτε μόνη της και άλλοτε με τα αδέρφια της και φυσικά τα σχόλια και τα likes αμέτρητα από φίλους και θαυμαστές της παρουσιάστριας.

Μάλιστα, η Ελένη πολλές φορές είχε πει μέσα από την εκπομπή της ότι η κόρη της είναι ζωηρή και είχε αποκαλύψει στοιχεία του χαρακτήρα της.

Η παρουσιάστρια είχε πει σε μία εκπομπή της: «Ξανά ξεκίνησα από την αρχή να βλέπω τα ίδια προγράμματα με το μωρό. Θα τρελαθώ! Τα έχω δει τόσες φορές. Σε αυτή την ηλικία πάλι απ’ την αρχή Ντόρα; Δεν αντέχω!».

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Ελένη Μενεγάκη είχε αποκαλύψει στην εκπομπή της: «Βγαίνω από την ντουζιέρα και μου είχε βάψει το καλοριφέρ με καφέ κραγιόν, μου είχε βάψει το πάτωμα, πέντε λεπτά έκανα να την βγω– πότε πρόλαβε – και είχε βάψει από τα χείλη της μέχρι τη μύτη της, κόντεψα να τρελαθώ». Και είχε τονίσει: «Καμία άλλη από τις κόρες μου (Βαλέρια και Λάουρα) δεν είχε τέτοια αγάπη με τα καλλυντικά και πόσo μάλλον σε τόση μικρή ηλικία».

Η πεντάχρονη Μαρίνα Παντζοπούλου πρωταγωνιστεί στο Instagram της μητέρας της, Ελένης Μενεγάκη και εμείς συγκεντρώσαμε τις πιο ωραίες φωτογραφίες της από το Instagram account της παρουσιάστριας! Δείτε τες!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved