Ελένη Μενεγάκη: Η σπεσιαλιτέ που φτιάχνει στην οικογένειά της στα Άχλα!
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Η σπεσιαλιτέ που φτιάχνει στην οικογένειά της στα Άχλα!

Η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται στα Άχλα της Άνδρου και φυσικά μαγειρεύει η ίδια για την οικογένειά της.

Η παρουσιάστρια λατρεύει τη μαγειρική και το είχε πει πολλές φορές μέσα από την εκπομπή της και μάλιστα στις τελευταίες εκπομπές της την είδαμε να μαγειρεύει εύκολα και πεντανόστιμα φαγητά… φαγητά που φτιάχνει, όπως εκμυστηρεύτηκε η ίδια στα παιδιά της και στον άντρα της, Μάκη Παντζόπουλο.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Ελένη στον «αέρα» της εκπομπής της είχε μιλήσει για τη σχέση της με την κουζίνα κι έχει πει και τις συνταγές που φτιάχνει στην δική της οικογένεια, όταν η μαμά της που έχει αναλάβει τη μαγειρική στο σπίτι, λείπει.

Αυτή τη φορά, ωστόσο απαντώντας σε σχόλιο followers της αποκάλυψε την σπεσιαλιτέ που της φτιάχνει η μαμά της και την ξετρελαίνει.

«Φτιάχνω γεμιστά για την οικογένεια. Φιλιά από Θεσσαλονίκη», της έγραψε μια follower με την παρουσιάστρια να αποκαλύπτει:

«μμμμ! Πόσο μ αρέσουν. Η μαμά μου φτιάχνει τα πιο νόστιμα γεμιστά! Καλή σας όρεξη», απάντησε. Ενώ σε μία άλλη follower ανέφερε το φαγητό που έφτιαξε η ίδια στην οικογένειά της και μάλιστα είναι ένα φαγητό που κάθε φορά που το έφτιαχνε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στην εκπομπή της το τιμούσε δεόντως. Ποια είναι η σπεσιαλιτέ που φτιάχνει στα Άχλα και τη φτιάχνει συχνά στην οικογένειά της; Δείτε την απάντηση στην gallery που ακολουθεί!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved