Παπαγεωργίου-Snik: Αυτή είναι η πιο ρομαντική φώτο τους και δεν την έχεις δει!
Showbiz

Παπαγεωργίου-Snik: Αυτή είναι η πιο ρομαντική φώτο τους και δεν την έχεις δει!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο ράπερ Snik είναι μαζί και ερωτευμένοι και σίγουρα μέχρι στιγμής δεν έχεις δει την πιο ρομαντική φωτογραφία του ζευγαριού!

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου πρόσφατα είχε πει σε συνέντευξή της: «Προσπαθώ να κρατήσω την προσωπική μου ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας σε λογικό πλαίσιο, για να ζήσω μια φυσιολογική ζωή με τον άνθρωπο μου, όμως δεν την κρύβω».

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε αν ο γάμος και η οικογένεια έχουν περάσει απ’ τη σκέψη της, είχε πει στο περιοδικό Λοιπόν :«Κάποια στιγμή ελπίζω ότι θα έρθουν στη ζωή μου ο γάμος και το παιδί, γιατί είναι κάτι που θέλω πάρα πολύ. Μου αρέσουν πολύ τα παιδιά, έχω και μία ανίψια που είναι η μεγάλη μου αδυναμία, λιποθυμάω, πεθαίνω... αλλά δεν βιάζομαι, είμαι πολύ χαρούμενη όπως είμαι, τι άλλο να θέλω να έρθει στη ζωή μου; Θα είμαι άπληστη αν θέλω και κάτι άλλο. θέλω να έχω την υγεία μου, να είναι καλά οι άνθρωποι που αγαπάω και να προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε σιγά σιγά όλο αυτό που συμβαίνει. Βίωσα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού, ως προνομιούχα στο σπίτι μου, πέρασα αρκετά καλά, με πολύ συναίσθημα για τους ηλικιωμένους ανθρώπους κι άγχος γι' αυτούς. Επίσης, σκέφτηκα, εξελίχθηκα, διάβασα, πέρασα καλά, γέλασα, έκλαψα και βγήκα από αυτό, κάνοντας τεράστιες αλλαγές στη ζωή μου».

Ο δε Snik όπως έχει αναφέρει έχει την πιο όμορφη γυναίκα στη ζωή του και με χίλιους δυο τρόπους της δείχνει τον έρωτά του…

Δες στην gallery που ακολουθεί την πιο ρομαντική φωτογραφία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τον Snik!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved