Γιώργος Μαζωνάκης: Διπλή διάκριση για τον καλλιτέχνη!
Showbiz

Γιώργος Μαζωνάκης: Διπλή διάκριση για τον καλλιτέχνη!

Ο Γιώργος Μαζωνάκης και η MINOS EMI – UNIVERSAL, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του «Μπουζούκι. Οι Ευαίσθητες Χορδές», πραγματοποίησαν μία ιδιαίτερη μουσική συνάντηση, αφιερωμένη στο διαχρονικό σύμβολο του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού, το μπουζούκι, με την υποστήριξη του Δήμου Πειραιά και του ΟΠΑΝ (Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά)!

Η ξεχωριστή αυτή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020, στο «Cine Βοτσαλάκια», έναν ιστορικό θερινό κινηματογράφο, στον Πειραιά, στον τόπο όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η Διευθύνουσα Σύμβουλος της MINOS EMI – UNIVERSAL, κυρία Μαργαρίτα Μάτσα απένειμε τιμητική πλακέτα-διάκριση στον Γιώργο Μαζωνάκη για τις συνολικά 100.000.000 περίπου προβολές και streams σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και στο YouTube που έχει σημειώσει το τελευταίο του album «Αγαπώ Σημαίνει», που κυκλοφόρησε μόλις πριν 1 χρόνο.

Καταγράφοντας συγκεκριμένα, πάνω από 10 εκατομμύρια αναπαραγωγές στις digital platforms και πάνω από 80 εκατομμύρια προβολές στο Youtube σημειώνοντας ρεκόρ επιτυχιών από ένα και μόνο album, όπως «Σώπα κι Άκου», «Ένα Θαύμα», «Αγαπώ σημαίνει», «Οινόπνευμα Φτηνό», «Διανυκτερεύω», «Ώρες Μικρές».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved