Power Of Love: Πρώην παίκτης έκανε πρόταση γάμου στην σύντροφό του!
Showbiz

Power Of Love: Πρώην παίκτης έκανε πρόταση γάμου στην σύντροφό του!

Ο πρώην παίκτης του Power of love έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του με τον πιο ρομαντικό τρόπο!

Και μπορεί να μην βρήκε τον έρωτα στο σπίτι της αγάπης, αλλά πια είναι ευτυχισμένος και τρελά ερωτευμένος. Η πρόταση γάμου έγινε και η 22χρονη καλλονή του είπε το «ναι»!

Η σύντροφός του είναι τραγουδίστρια και το 2018, είχε πάρει μέρος στο «The Voice», αλλά κόπηκε στα battles.

Το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του και ο πρώην παίκτης του Power of love έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του.

Την αποκάλυψη έκανε η καλλονή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία που έβγαλε με τον αγαπημένο της ανήμερα των γενεθλίων του και στην οποία φοράει το εντυπωσιακό μονόπετρο.

«Μέχρι στιγμής η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου…

Όταν μπαίνει στην ζωή σου ο άνθρωπος σου, το ξέρεις από την πρώτη κιόλας στιγμή! Δεν παίζει ρόλο το πόσο καιρό γνωριζόσαστε ή το τι θα πει ο κόσμος… Όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, έρχεται και το κατάλληλο άτομο και όλα γίνονται με θέλημα Θεού είτε αργά είτε γρήγορα…! Για μένα αυτή η στιγμή έφτασε και είναι μακράν η πιο όμορφη και μοναδική στιγμή που έχω ζήσει ποτέ! #isaidyes

Υ.Γ εκεί που νόμιζα πως του έκανα εγώ έκπληξη με μια τούρτα και ένα δώρο για τα γενέθλια του, κανονίζει έκπληξη πάνω στην έκπληξη την οποία δεν θα ξεχάσω ποτέ μου!» , έγραψε χαρακτηριστικά!

Και ο πρώην παίκτης του ριάλιτι πόσταρε ένα υπέροχο μήνυμα γράφοντας: «Τα φετινά μου γενέθλια ήταν τα καλύτερα που έχω ζήσει μέχρι στιγμής.. Σας ευχαριστώ όλους που αφιερώσατε χρόνο να μου ευχηθείτε και να κάνετε αυτή την μέρα πιο ξεχωριστή..»!

Δείτε την πρόταση γάμου παρακάτω!

Δείτε βίντεο από την πρόταση γάμου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved