Ν. Πουρσανίδης: «Δε θα μπορούσα να είμαι με γυναίκα που δεν πιστεύει σε εμένα»
Showbiz

Ν. Πουρσανίδης: «Δε θα μπορούσα να είμαι με γυναίκα που δεν πιστεύει σε εμένα»

Ο Νίκος Πουρσανίδης πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά «Σαλμάν Φαρσί» ιρανικής παραγωγής.

Ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του τόνισε πως ήταν ρίσκο να πάει σε μια ξένη χώρα να κάνει σειρά, ενώ αναφέρθηκε και στη σύζυγό του αποκαλύπτοντας τι θαυμάζει σε εκείνη. Διαβάστε τι είπε...

- Τι καθόρισε την επιλογή σας να γίνετε ηθοποιός;

«Η τύχη και η ανάγκη μου να βρω έναν τρόπο να εκφραστώ με το να είμαι δημιουργικός και δραστήριος. Δεν θέλω στη ζωή μου να λέω τη λέξη "βαριέμαι". Και δεν τη λέω. Σε αυτό βοηθάει η δουλειά μου και το πώς την αντιμετωπίζω».

- Τι είναι αυτό που σας χαρακτηρίζει;

«Ή επιμονή, η αισιοδοξία και διάθεση μου να παίρνω ρίσκο. Το Ιράν ήταν ένα ρίσκο για εμένα. Έφυγα από μια σειρά και μια παράσταση, και πήγα σε μια ξένη χώρα για να κάνω μια σειρά. Ενώ ήξερα ότι ήταν μεγάλη παραγωγή, δεν είχα επίγνωση του πόσο σπουδαία και σημαντική ήταν».

- Ποια αρετή προτιμάτε σε μία γυναίκα;

«Αυτό που θαυμάζω στη γυναίκα μου είναι το θάρρος της. Έτσι πιστεύω ότι αντιμετωπίζω και εγώ τη ζωή και αυτό θέλω να περάσω και στο γιο μου».

- Τι δεν θα συγχωρούσατε ποτέ σε μία σχέση;

«Δεν ξέρω, ειλικρινά. Δεν θα μπορούσα, πάντως, να είμαι με μια γυναίκα που δεν πιστεύει σε εμένα. Εδώ και δεκατρία χρόνια, με την Κατερίνα, είμαστε σε μια σχέση όπου θαυμάζουμε ο ένας τον άλλον».

- Τι γνωρίζουν οι Ιρανοί για τον πολιτισμό μας;

«Οι Ιρανοί καλλιτέχνες ξέρουν πάρα πολλά. Γνωρίζουν και είναι πολύ περήφανοι για το δικό τους πολιτισμό και εκτιμούν πολύ και το δικό μας. Μου έβαζαν να ακούω Θεοδωράκη, Φαραντούρη, μιλούσαμε για το αρχαίο δράμα και -προς μεγάλη μου χαρά είχαν όλοι δει την ταινία "Το λιβάδι που δακρύζει", του Θόδωρου Αγγελόπουλου, στην οποία πρωταγωνιστώ. Δεν το έχω ξαναζήσει αυτό. Μου τραγουδούσαν τη μουσική της ταινίας και ανέβαζαν φωτογραφίες με εμένα και τον Αγγελόπουλο στο Instagram, γράφοντας υπέροχα πράγματα. Ήταν πραγματικά συγκινητικό», είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved