Νίκος Βερλέκης: «Φοβάμαι να παίξω στο θέατρο με τον κορονοϊό»
Showbiz

Νίκος Βερλέκης: «Φοβάμαι να παίξω στο θέατρο με τον κορονοϊό»

Ο Νίκος Βερλέκης φέτος δε θέλει να ανέβει στο θεατρικό σανίδι.

Ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του ανέφερε πως προτιμάει να απέχει από το θέατρο λόγω της πανδημίας, ενώ μίλησε και για τις φορές που χρειάστηκε να σταματήσει κάποιον που ήθελε να τον χαιρετήσει και να τον φιλήσει. Διαβάστε τι είπε...

- Φοβάσαι να παίξεις στο θέατρο;

«Φοβάμαι να παίξω στο θέατρο με τον κορονοϊό. Υπάρχει αβεβαιότητα με τον ιό, δεν ξέρω ποιος θα μπει μέσα στο θέατρο, πώς θα καθίσει.. Υπάρχει μια τρομοκρατία, φόβος. Υπάρξει έξαρση τελευταία, άρχισε πάλι με τα κρούσματα, κι αν συνεχιστεί αυτό, κι έχουμε ξανά καραντίνα, τί θα γίνει; Καλύτερα είναι να μείνει κάποιος σπίτι του, γιατί να παίξει ντε και καλά στο θέατρο; Δεν είναι απαραίτητο αυτή την εποχή να παίξει στο θέατρο. Δεν αισθάνομαι ότι μπορώ να παίξω φέτος στο θέατρο.

- Όμως, υπάρχουν καλλιτέχνες που αντιμετωπίζουν ουσιαστικό βιοποριστικό πρόβλημα.

«Εγώ δεν το αντιμετωπίζω, δεν είμαι πλούσιος, τα βγάζουμε πέρα, δεν έχουμε μεγάλο πρόβλημα, παίρνω σύνταξη, όχι μεγάλη, αλλά τα βγάζουμε πέρα. Δουλεύει και η γυναίκα μου. Δεν είμαι από εκείνους που πρέπει οπωσδήποτε να δουλέψω για να ζήσω. Αν έρθει κάτι πάρα πολύ καλό, κι έχουμε ηρεμήσει από τον κορονοϊό, βρεθεί το εμβόλιο, τότε θ' αλλάξουν τα πράγματα».

- Άρα, ούτε ως θεατής θα πας να παρακολουθήσεις παράσταση;

«Αυτή τη στιγμή υπάρχει αβεβαιότητα, δεν ξέρουμε αν βρεθεί το εμβόλιο, κάποιο φάρμακο. Αυτή τη στιγμή είναι περίεργο να μπω εγώ μέσα σε χειμερινό θέατρο, εδώ δεν θα μπω σε χειμερινό μαγαζί, ούτε τώρα δεν μπαίνω, ακόμα και στο σούπερ μάρκετ, μπαίνω με μάσκα. Δεν ξέρω αν μπορώ να πάω στο θέατρο τώρα και να γελάσω με κωμωδία. Αν είσαι γνωστός, έρχονται οι άνθρωποι και σε χαιρετάνε, δεν θυμούνται ή δεν θέλουν να θυμούνται ότι δεν πρέπει να σε χαιρετάνε, κι ότι υπάρχει κορονοϊός. Υπάρχουν άνθρωποι που μόλις βλέπουν έρχονται αυθόρμητα και με χαιρετάνε, ξεχνιούνται».

- Έχεις αντιμετωπίσει τέτοιου είδους παρορμητισμό, ώστε να σε φέρει σε δύσκολη θέση, να έρθει κάποιος να σε αγκαλιάσει, να σε φιλήσει κι εσύ να κάνεις δύο βήματα πίσω;

«Ασφαλώς, ναι, αυτό τον καιρό έχει συμβεί και μάλιστα πολλές φορές. Κάνω με το χέρι στοπ, και λέω: "Δεν χαιρετιόμαστε, δεν αγκαλιαζόμαστε, από μακριά...", το σταματάω όσο γίνεται. Υπάρχει και το μεγαλύτερο ποσοστό νέων, που είναι αυθόρμητοι, που έχοντας υπόψιν τους ότι δε θα ασθενήσουν οι ίδιοι βαριά, δεν δίνουν καμία απολύτως σημασία. Βλέπω μικρά μαγαζάκια τα βράδια που είναι γεμάτα κόσμο, ο ένας πάνω στον άλλο, εκεί δεν υπάρχει καμία προστασία.

Για ποιους λόγους, μετά από τόσες συγκεντρώσεις και τόσο συνωστισμό, δεν έχουμε πάρα πολλά κρούσματα ακόμα, δεν μπορώ να το καταλάβω. Δεν το βρίσκω φυσιολογικό, με τόσο συνωστισμό, να μην έχουμε πάρα πολλά κρούσματα, είναι η ζέστη, έχει αδυνατίσει ο ιός; Δεν ξέρω τι συμβαίνει...», είπε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved