Κόνυ Μεταξά: Με δυσκόλεψε πολύ το ότι είμαι κόρη του Λευτέρη Πανταζή
Showbiz

Κόνυ Μεταξά: Με δυσκόλεψε πολύ το ότι είμαι κόρη του Λευτέρη Πανταζή

Κόνυ Μεταξά: «Ποτέ δεν έχω εκμεταλλευτεί το όνομα του πατέρα μου. Πηγαίνω όπως κάθε νέος καλλιτέχνης κανονικά σε οντισιόν»

Η Κόνυ Μεταξά που μαζί με τον Τάσο Ξιαρχό κέρδισαν το «Just The Two Of Us», μιλάει σε εβδομαδιαίο περιοδικό για το πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να είναι κόρη του Λευτέρη Πανταζή αλλά και για τη σχέση της με τον Μάριο Καπότση.

Είναι δύσκολο να είσαι κόρη ενός καταξιωμένου καλλιτέχνη;
Αλλα νέα παιδιά που είναι σε αντίστοιχη θέση το βλέπουν σαν ευλογία, κάποια άλλα δυσκολεύονται λόγω των συγκρίσεων που γίνονται με τους διάσημους γονείς τους… Δεν ξέρω πώς είναι να μην είναι οι γονείς σου διάσημοι. Ετσι μεγάλωσα...
Εμένα με έχει δυσκολέψει πολύ.
Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι προκατειλημμένοι: Λένε πως έχεις ανθρώπους από πίσω που σε βοηθούν και σε «σπρώχνουν». Εμένα και οι δύο γονείς από μικρή μου έλεγαν πως εάν δεν είχα ταλέντο σε αυτό που κάνω, δεν θα με άφηναν να κυνηγήσω αυτό το όνειρο. Ποτέ δεν έχω εκμεταλλευτεί το όνομα του πατέρα μου.
Πηγαίνω όπως κάθε νέος καλλιτέχνης κανονικά σε οντισιόν. Πρέπει συνέχεια, λοιπόν, να αποδεικνύεις πως είσαι καλός περισσότερο από τους υπόλοιπους.

Η συμβουλή του Λευτέρη Πανταζή που σου έρχεται πιο συχνά στο μυαλό σου ποια είναι;
Να είμαι πάντα στην ώρα μου. Και έτσι λειτουργώ. Στη δουλειά μου είμαι στρατιώτης.

Η απόσταση στη σχέση σου με τον Μάριο Καπότση, εκείνος στη Ρουμανία, εσύ στην Ελλάδα, πώς λειτούργησε στον δεσμό σας;
Η σχέση από απόσταση είναι πολύ δύσκολη. Ομως σε εμάς ήταν πιο εύκολο, γιατί μπορούσαμε ανά χρονικά διαστήματα να ταξιδεύουμε. Δεν πίστευα ποτέ ότι μπορεί να κρατηθεί μια σχέση από απόσταση, αλλά τελικά γίνεται. Μας βοήθησαν οι δουλειές μας.

Την περίοδο της καραντίνας;
Ηταν στην Ελλάδα.

Ισχύει πως επιστρέφει μόνιμα στην Ελλάδα και θα συγκατοικήσετε;
Ισχύει πως επιστρέφει μόνιμα στην Ελλάδα.

Social media. Σε φλερτάρουν σε αυτά;
Σε λογικά πλαίσια.

Αν κάποιος ξεπεράσει το όριο, πώς αντιδράς;
Δεν αντιδρώ. Δεν απαντάω, δεν ασχολούμαι.

Διακοπές πού θα κάνεις;
Είμαι στη Σαντορίνη και πραγματικά νιώθω απίστευτη χαρά που μπορώ και ξεκουράζομαι αυτές τις μέρες.

Επόμενα καλλιτεχνικά σχέδια;
Θα κάνουμε μια περιοδεία μαζί με τον Τάσο σε επιλεγμένους σταθμούς σε όλη την Ελλάδα. Και έχουμε και ραντεβού για τον χειμώνα, θα κάνουμε ξεχωριστή συνεργασία με τον Τάσο, αλλά θα κάνουμε και κάποια ντουέτα. Υπάρχει πρόταση από νυχτερινό κέντρο, για σειρά, για ταινία και για μιούζικαλ Ιδανικά θέλω να τα κάνω όλα!
Πηγή: Tv Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved