Οι ημέρες και οι νύχτες του Στέφανου Τσιτσιπά στη Μύκονο! (Photos)
Showbiz

Οι ημέρες και οι νύχτες του Στέφανου Τσιτσιπά στη Μύκονο! (Photos)

Ο πάντα χαμογελαστός και ευδιάθετος Έλληνας τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς, διάλεξε το νησί των Ανέμων για την αποφόρτισή του και παρέα με εκλεκτούς φίλους και γοητευτικές παρουσίες, τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω του.

Στη Μύκονο πέρασε ένα μέρος από τις καλοκαιρινές του διακοπές ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο 21χρονος διεθνής τενίστας, έπειτα από μια επιτυχημένη χρονιά στα τερέν, ταξίδεψε για να χαλαρώσει μαζί με φίλους του, με τη σύντροφό του και τον αδερφό του, Πέτρο.

Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής, όπως έγραψε στο Τwitter, δηλώνει ερωτευμένος με το «νησί των ανέμων».

Οι ημέρες και οι νύχτες του στη Μύκονο τα είχαν όλα: ήλιο, θάλασσα, διασκέδαση και πολλά χαμόγελα.

Χαλαρός στα σοκάκια

Άλλωστε, ο ίδιος αυτό επιθυμούσε: να ξεκουραστεί, να αδειάσει το μυαλό του και να απολαύσει με τους φίλους του τις ομορφιές του αγαπημένου του νησιού. Στα σοκάκια περπατούσε χαλαρός και πάντα χαμογελαστός, χωρίς να ενοχλείται από τα βλέμματα του κόσμου που τον αναγνώριζε, ούτε και από τα κινητά που άστραφταν μπροστά του.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που δεχόταν με χαρά να ποζάρει με τους θαυμαστές του. Μάλιστα, έδειξε για ακόμα μία φορά την προσωπικότητα του, όταν, ενώ χαλάρωνε στην Ψαρού, αντιλήφθηκε τους παπαράτσι να τον απαθανατίζουν και αντί να ενοχληθεί, θέλησε να τους δροσίζει κερνώντας τους κοκτέιλ.

Αγαπά πολύ τη Μύκονο. Πήγε σε όλες τις παραλίες. Έκανε τζετ σκι, που το λατρεύει...», δηλώνει στο «Secret» ο φωτορεπόρτερ Νίκος Ζώτος.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας μαζί με την παρέα του έδωσαν το «παρών» και στο event που διοργάνωσε γνωστό μαγαζί στην Ψαρού, με την αγαπημένη Κουβανή ερμηνεύτρια Mailan και τη βιολίστρια Eva Presley που έδωσαν ένα μοναδικό και ξεχωριστό σόου.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Μύκονο, γευμάτισε με την Άννα Βίσση, την οποία θαυμάζει. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό ο διεθνούς φήμης τενίστας μίλησε με τη σπουδαία ερμηνεύτρια στον «αέρα» του MEGA και της εξομολογήθηκε το πάθος του με τη μουσική, που, όπως τόνισε, «κάνει θαύματα».

Ζήτησε να μάθει τα πάντα

Με αφορμή τις διακοπές του στη Μύκονο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς συναντήθηκε με τον δήμαρχο του νησιού, Κωνσταντίνο Κουκά, με τον οποίο είχε μια εποικοδομητική συζήτηση.

«Ήταν πραγματικά μία από τις πιο ενδιαφέρουσες συναντήσεις που έχω κάνει», δηλώνει στο «Secret» ο κ. Κουκάς και συνεχίζει λέγοντας πως «ο Στέφανος ήταν πολύ απλός και προσηνής και μάλιστα ζήτησε να του κάνω και μια σύντομη περιήγηση στον δήμο, όπου μίλησε με πάρα πολλούς υπαλλήλους. Από εκεί και πέρα, στην κατ' ιδίαν συνάντηση μας μιλήσαμε πάρα πολύ για το νησί, αλλά και για την ιδιαίτερη συγκυρία που ζούμε. Μου είπε ότι πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να διατηρήσουμε το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που έχουμε, γιατί, όταν μιλάει στο εξωτερικό για Ελλάδα, το πρώτο που του αναφέρουν είναι η Μύκονος. Ζήτησε να μάθει ποιες είναι οι αθλητικές υποδομές που έχουμε και εάν τα νέα παιδιά ασχολούνται με τον αθλητισμό. Ένα ξεχωριστό κομμάτι που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι που ρώτησε τι κάνει ένας δήμαρχος σε ένα νησί και πώς περνάει η ζωή τον χειμώνα. Από την πλευρά μου, πέρα από κάποια πράγματα που τον ρώτησα, για το πώς συνδυάζει τον πρωταθλητισμό και τη μεγάλη δημοσιότητα με την ανάγκη για διασκέδαση και προσωπική ζωή, του έθεσα το ζήτημα της χρήσης των social media για την ενίσχυση του brand name του νησιού. Σε κάθε περίπτωση, θα ήθελα και δημόσια να τον ευχαριστήσω τόσο για την επίσκεψη όσο και για τα πολύ θετικά σχόλια που έκανε στα social media για το νησί μας», καταλήγει ο κ. Κουκάς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved