Ο Ξιαρχό κατακεραυνώνει το GNTM:«Μου φαίνεται Big Brother»
Showbiz

Ο Ξιαρχό κατακεραυνώνει το GNTM:«Μου φαίνεται Big Brother»

Τάσος Ξιαρχό: «Δεν ξέρω αν είναι σωστό που η Ζενεβιέβ μετακινήθηκε από τη θέση που ήταν σε αυτή του κριτή»

Αν είσαι fun του GNTM, σίγουρα θυμάσαι τον Τάσο Ξιάρχο, που επισκέφτηκε το σπίτι του reality μοντέλων με την ιδιότητά του ως χορογράφος προκειμένου να δείξει στα κορίτσια πώς να κινούνται άνετα με πολύ ψηλά τακούνια.


Σε συνέντευξή του μιλάει για το νέο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων που θα δούμε στις τηλεοπτικές μας οθόνες την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Στο GNTM 3 θα σε δούμε;
Είναι δύσκολο, γιατί έχω συμβόλαιο με άλλο κανάλι. Γι αυτό προσέγγισαν μια άλλη χορογράφο για το τρέιλερ. Αν με καλέσουν σε κάποιο γκεστ, θα το προσπαθήσω, γιατί θέλω να το κάνω.
Μου έδωσε ώθηση η συμμετοχή μου στο πρόγραμμα.

Πώς σου φαίνεται το φετινό concept αγόρια - κορίτσια;
Μου φαίνεται «Big Brother». Φεύγει από το κομμάτι της μόδας και βέβαια πολλοί συμμετέχοντες δεν πάνε για να διακριθούν στον χώρο της μόδας, αλλά για το Instagram.

Θα έχει βέβαια ενδιαφέρον. Ελπίζω τα αγόρια που θα επιλέξουν να μην είναι απλώς γυμνασμένα, αλλά πιο κοντά στα πρότυπα του ευρωπαϊκού μόντελινγκ και όχι του βαλκανικού.

Πιστεύεις πως θα στοιχίσει στο σόου η αποχώρηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου;
Είχε πάρει το GNTM μεγάλη δυναμική από την παρουσία της Ηλιάνας. Για μένα είναι αναπόσπαστο κομμάτι. Ισως ό,τι έγινε να είναι για καλό δικό της, αλλά για κακό της εκπομπής. Δεν ξέρω αν είναι σωστό που η Ζενεβιέβ μετακινήθηκε από τη θέση που ήταν σε αυτή του κριτή.

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved