Λάουρα Νάργες: Ραγίζει καρδιές το μήνυμά της για τον νεκρό πατέρα της (pics)
Showbiz

Λάουρα Νάργες: Ραγίζει καρδιές το μήνυμά της για τον νεκρό πατέρα της (pics)

Για τη Λάουρα Νάργες, η απώλεια του πατέρα της πριν από επτά χρόνια, θα παραμένει πάντα μία ανοιχτή πληγή για την ίδια. 

Ο Γκερντ Νάργες, Γερμανός με καταγωγή από τις Σέρρες ζούσε με την οικογένειά του στο Ντόρτμουντ με τη σύζυγό του και τις κόρες του Λάουρα και Δέσποινα όταν η πρώτη αποφάσισε να ανοίξει τα φτερά της μόνη της και να επιστρέψει στην Ελλάδα για να ασχοληθεί με τη σόουμπιζ και την τηλεόραση.

Όμως, το 2013 και ενώ η Λάουρα ήταν στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, ειδοποιήθηκε από τα συγγενικά της πρόσωπα πως ο πατέρας της, στον οποίο είχε μεγάλη αδυναμία, είχε υποστεί εγκεφαλικό και πως έπρεπε αμέσως να ταξιδέψει κοντά του. Πρόλαβε μόνο να τον αποχαιρετήσει και αυτές οι στιγμές θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη της ως οι δυσκολότερες που έζησε ποτέ.

Σήμερα, θα ήταν τα γενέθλιά του και η Λάουρα, με ένα πολύ τρυφερό μήνυμα που είναι ιδιαίτερα συγκινητικό, θέλησε να μοιραστεί αυτή την τόσο ευαίσθητη πλευρά της.

«Σήμερα θα είχες γενέθλια. Έχω ακόμα το κινητό σου αποθηκευμένο στις επαφές μου. Πόσο πολύ θα ήθελα να ακούσω τη φωνή σου. Θα ανάψω ένα κεράκι για σένα στην εκκλησία που, όπως ξέρεις, το κάνω πολύ συχνά. Ούτως η άλλως. Προτιμώ όμως την αγκαλιά σου. Happy Birthday, Daddy. I Miss You» έγραψε η Λάουρα για να δεχτεί σχεδόν αμέσως εκατοντάδες likes αλλά και σχόλια συμπαράστασης για την θλίψη που συνεχίζει να νιώθει για τον χαμό του.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved