Διάσημες Ελληνίδες που το φετινό καλοκαίρι τις βρήκε πιο αδύνατες από ποτέ
Showbiz

Διάσημες Ελληνίδες που το φετινό καλοκαίρι τις βρήκε πιο αδύνατες από ποτέ

Σίσσυ Χρηστίδου, Ελιάνα Χρυσικοπούλου, Έλενα Ασημακοπούλου και Λάουρα Νάργιες είναι μερικές από τις επώνυμες Ελληνίδες που το φετινό καλοκαίρι τις βρήκε πιο αδύνατες από ποτέ.

Το αποτέλεσμα είναι θεαματικό με τις ίδιες μάλιστα να έχουν μοιραστεί δημόσια τον τρόπο που απαλλάχτηκαν από τα κιλά εκείνα που ήταν περιττά και φυσικά η απώλεια άλλαξε όχι μόνο το κορμί της αλλά και τη διάθεση τους.

Ποια είναι τα μυστικά τους;

Σίσσυ Χρηστίδου


Η Σίσσυ Χρηστίδου κατάφερε μετά από σωστή διατροφή που ακολουθεί εδώ και καιρό να χάσει τα παραπανίσια κιλά που την ταλαιπωρούσαν και η αλλαγή στο σώμα της είναι απλά... θεαματική! Η ίδια η παρουσιάστρια τόνισε: «Δεν έχω πάει σε κάποιον διαιτολόγο. Έχω μεγάλη εμπειρία από δίαιτες, οπότε έχω πάρει κάποια πράγματα και τα έχω αναμείξει, τα έχω μπερδέψει μεταξύ τους.'Εχω κάποιες δικές μου συνταγές και σε συνεργασία με τον παθολόγο μου κάναμε κάποια πράγματα. Θέλω να καταφέρω να φτάσω στον στόχο μου και μετά θα κάνω βίντεο. Δεν μπορούσα να κάνω άλλη μία δίαιτα κρέας - σαλάτα, οπότε έκανα δικές μου συνταγές και με βοήθησε να έχω και υδατάνθρακες και γλυκά μέσα».
Και συμπλήρωσε για τη δίαιτά της: «Η βάση της δίαιτάς μου έχει να κάνει με κάποια σκευάσματα που πήρα. Είναι προϊόντα που θυμίζουν φαγητά τα οποία τρώμε στην κανονική μας ζωή, αλλά όταν κάνουμε δίαιτα δεν μπορούμε να τα φάμε κατά την περίοδο της δίαιτας…. Δεν μπορούσα όμως να κάνω δίαιτα ξανά και να τρώω κρέας σαλάτα, κρέας σαλάτα. Δυσκολεύομαι! Η βάση αυτών των προϊόντων είναι η πρωτεΐνη. Δεν είναι σαν αυτά που παίρνουν οι αθλητές… και έκανα τις δικές μου συνταγές... Έτρωγα τέσσερα γεύματα... ».

Ελιάνα Χρυσικοπούλου


Αυτό το καλοκαίρι τη βρήκε στα πιο αδύνατά της και… το απολαμβάνει φορώντας τα μαγιό που της αρέσουν! Η δημοσιογράφος και συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη με διατροφή έχασε πολλά κιλά και το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό. Η ίδια έχει πει πως την περίοδο που βρίσκεται σε διατροφή καταναλώνει πολλές σαλάτες, φρούτα και γιαούρτια.


Έλενα Ασημακοπούλου


Η κούκλα ηθοποιός μέσα στην καραντίνα αποκάλυψε πως εδώ και ένα χρόνο περίπου ακολουθεί μια συστηματική δίαιτα και ναι, σε αυτή τη φωτογραφία που η ίδια «ανέβασε» και πόζαρε με το μαγιό της είναι πιο αδύνατη από ποτέ. Η ίδια έχει παραδεχτεί πως είναι γλυκατζού και δεν μπορεί να αντισταθεί σε τέτοιου είδους λιχουδιές.
Μέσα από ένα story της αποκάλυψε πως με αυτή τη δίαιτα έχασε επτά κιλά.
«Δυσκολευόμουν πάρα πολύ όλα αυτά τα χρόνια με το βάρος μου, γιατί έχω και θυρεοειδή. Και ήταν κάτι το οποίο με μπλόκαρε πάντα, στο να πω πως θα τα χάσω πιο εύκολα», είχε πει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της.


Λάουρα Νάργιες


Οι φωτογραφίες της από το summer tour της δεν έχουν καμία σχέση με τις περσινές. Η Λάουρα κατά τη διάρκεια της καραντίνας σε αντίθεση με άλλες επώνυμες, κατάφερε να χάσει κιλά. Πέντε στο σύνολο με σωστή διατροφή και άσκηση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved