Μακρυπούλια: Το μυστικό που κάνει ξεχωριστές τις καλοκαιρινές φωτογραφίες της
Showbiz

Μακρυπούλια: Το μυστικό που κάνει ξεχωριστές τις καλοκαιρινές φωτογραφίες της

Μετά από έναν αρκετά δύσκολο χειμώνα αφού οι επαγγελματικές υποχρεώσεις διαδέχονταν η μια την άλλη αλλά και λόγω της καραντίνας, η Ζέτα Μακρυπούλια ξεκίνησε τις διακοπές της.

Και σίγουρα περνά θαυμάσια αν κρίνει κανείς από το λαμπερό της χαμόγελο σε όλες τις φωτογραφίες που η ίδια «ανεβάζει» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αυτό που έχουμε παρατηρήσει είναι πως η Ζέτα Μακρυπούλια σε καμία καλοκαιρινή της φωτογραφία δεν έχει ίχνος make up στο πρόσωπό της.

Μπορεί οι ανάγκες της κάμερας να επιτάσσουν έντονο μακιγιάζ, ωστόσο εκείνη όταν είναι σε διακοπές ξεχνάει εντελώς το νεσεσέρ με τα προϊόντα του μακιγιάζ της. Είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις που θα δεις γυναίκα χωρίς μακιγιάζ και θα σου φανεί ακόμη πιο όμορφη από όταν τη βλέπεις μακιγιαρισμένη.

Το πρόσωπό της είναι πεντακάθαρο, ξεκούραστο και λαμπερό.

«Πραγματικά, δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο μυστικό ομορφιάς. Με έχει βάλει η αισθητικός μου να μπω σε μια συγκεκριμένη ρουτίνα, αυτό δηλαδή που κάνουν όλες οι γυναίκες με καθαρισμό, λοσιόν και πού και πού μία μάσκα προσώπου. Αυτό κάνω, τίποτα ιδιαίτερο δηλαδή», έχει πει η ίδια αποκαλύπτοντας το μυστικό της για τέλεια επιδερμίδα χωρίς μακιγιάζ.

Δες τις φωτό της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved