Η αινιγματική ανάρτηση που «πρόδωσε» την εγκυμοσύνη της Κρυσταλλίας! (pics)
Showbiz

Η αινιγματική ανάρτηση που «πρόδωσε» την εγκυμοσύνη της Κρυσταλλίας! (pics)

Η συνεργασία της Κρυσταλλίας με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου μέσα από την εκπομπή The Booth φαίνεται πως έφερε κοντά τις δύο γυναίκες! 

Λέτε όμως να τις έφερε τόσο κοντά που οι δυο τους να έγιναν τόσο φίλες που να εκμυστηρεύονται η μία στην άλλη τα πιο κρυφά μυστικά τους;

Γιατί αν είναι έτσι τότε σίγουρα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου γνωρίζει αν είναι αλήθεια η φήμη που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες και θέλει την Κρυσταλλία να είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Φήμη που ενισχύει η πρόσφατη ανάρτηση της ηθοποιού στην οποία απεικονίζεται να ποζάρει με την Κρυσταλλία αναφέροντας τη λέξη... mamas στο ποστ.

Για την Πηνελόπη γνωρίζουμε ότι ζει την απόλυτη ευτυχία ως μαμά δύο χαριτωμένων κοριτσιών, όμως το "mamas" πήγαινε και για την Κρυσταλλία ή η όλη ανάρτηση έγινε... εκ παραδρομής;

Όπως και να έχει σύντομα η Κρυσταλλία θα χρειαστεί να αποκαλύψει αν πρόκειται για φήμη ή για πραγματικότητα μιας και μία εγκυμοσύνη δεν μπορεί να κρατηθεί και για πολύ καιρό κρυφή.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως η όμορφη τραγουδίστρια είχε παντρευτεί τον περασμένο Σεπτέμβριο τον αγαπημένο της Δημήτρη Πλατανιά και είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια του χώρου.

Δείτε παρακάτω την αινιγματική ανάρτηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved