Το ξέσπασμα της Αλεξανδράκη στο instagram κατά του Γκουντάρα! (Videos)
Showbiz

Το ξέσπασμα της Αλεξανδράκη στο instagram κατά του Γκουντάρα! (Videos)

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη έγινε έξαλλη στην εκπομπή Καλοκαίρι #Not μετά από μία ερώτηση του Γρηγόρη Γκουντάρα και ξέσπασε στον αέρα… 

Όμως αυτό της το ξέσπασμα συνεχίστηκε και στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Την ώρα που η Δήμητρα Αλεξανδράκη μιλούσε για τη φίλη της, Ιωάννα Τούνη και το ροζ βίντεο που κυκλοφόρησε διαδικτυακά, ο Γρηγόρης Γκουντάρας τη ρώτησε: «Εσύ θα έκανες κάτι τέτοιο;» και η Δήμητρα Αλεξανδράκη απάντησε: «Είναι δυνατόν να με ρωτάς κάτι τέτοιο κύριε Γκουντάρα;».

Και μετά μέσα από το instagram της απάντησε: «Πραγματικά εκείνη τη στιγμή και λόγω πως ήμασταν live, δεν απάντησα όπως θα έπρεπε και απορώ και εγώ η ίδια με τον εαυτό μου. Αν θα έκανα ένα βίντεο… Δηλαδή θεωρείτε ότι η κοπέλα η συγκεκριμένη έκανε αυτό το βίντεο και το δημοσίευσε η ίδια; Και δεύτερον εσείς θα κάνατε ένα βίντεο που θα σας είχαν ρίξει κάτι στο ποτό; Τι τρέλα πουλάτε κάποιοι;» και έκανε tag τον Γρηγόρη Γκουντάρα στην ανάρτησή της και έγραψε: «Ερωτήθηκα για κάτι που δε σχετίζομαι… σας έκοψα πριν ρωτήσετε για προσωπική ζωή, επαγγελματικά κτλ και επειδή στριμωχτήκατε είπατε καλό καλοκαίρι. Για αυτό μου αρέσουν live εκπομπές, γιατί φαίνεται η αλήθεια. Η ερώτησή σας κύριε Γκουντάρα ήταν άστοχη με όλο τον σεβασμό.»!

Δείτε τα βίντεο που δημοσίευσε παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved