«Οι γιατροί έσκιζαν τα ιμάτια τους όταν έμεινα έγκυος»
Showbiz

«Οι γιατροί έσκιζαν τα ιμάτια τους όταν έμεινα έγκυος»

Γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε στην εκπομπή της ΕΡΤ ΦλΕΡΤ και στην Νάντια Κοντογεώργη ότι οι γιατροί της είχαν πει ότι δεν θα μπορέσει να κάνει παιδιά, ωστόσο πριν από 8 χρόνια ήρθε στην ζωή της η Φραντζέσκα.

Ο λόγος για την… Πέγκυ Τρικαλιώτη η οποία αποκάλυψε: «Η μικρή πριν λίγες ημέρες έγινε 8. Η ίδια μου λέει δεν θέλω να γίνω ηθοποιός, αλλά εγώ κάτι βλέπω, αλλά είναι πολύ μικρή ακόμα.»

Και υπογράμμισε: «Παραλίγο να φτάσω σε ένα σημείο να μην μπορώ να κάνω ένα παιδί. Αλλά τώρα που έχω ένα παιδί και συνειδητοποιώ ότι την έχω κάνει σε μια μεγαλύτερη ηλικία από ότι θα «έπρεπε» μου δίνει τη δυνατότητα να μπορώ να περάσω χρόνο μαζί της και να μην προσπαθώ να κυνηγάω πράγματα.

Οι γιατροί έσκιζαν τα ιμάτιά τους όταν έμεινα έγκυος. Ένας άνθρωπος μόνο που είπε ότι μπορείς να κάνεις παιδί και αυτός δεν ήταν γυναικολόγος, ήταν ενδοκρινολόγος. Είναι θαύμα ότι υπάρχει η Φραντζέσκα.

Είχα πέσει ψυχολογικά εννοείται. Τους έλεγα «τι μου λέτε», εγώ ανεβαίνω στην σκηνή και κάνω πράγματα που δεν είναι καν ο εαυτός μου, θα μου πείτε εμένα ότι για αυτό που γεννήθηκε το σώμα μου να κάνει που είναι να γεννήσω και να κάνω παιδιά, ότι δεν γίνεται;». Ήρθε χωρίς εξωσωματική».

Δείτε όλα όσα είπε παρακάτω αλλά και φωτογραφία με την κορούλα της!

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved