Το διαφορετικό καλοκαίρι της Ελένης Μενεγάκη
Showbiz

Το διαφορετικό καλοκαίρι της Ελένης Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη: Οι κάμερες της tv έχουν σβήσει (προσωρινά;) για τη βασίλισσα της μικρής οθόνης, δεν ισχύει όμως το ίδιο και γι' αυτές του κινητού της, που χαρίζουν στους φίλους της στιγμιότυπα από τις διακοπές της.

«Πέρασε κιόλας ένας μήνας» έγραψε η παρουσιάστρια στον λογαριασμό της στο instagram, αναρτώντας φωτογραφίες από το πλατό της «Ελένης» που, σύμφωνα με πληροφορίες του «Tv Έθνος», έχει ξεκινήσει ήδη να ξεστήνεται.

Πολλοί ήταν οι ακόλουθοι της που σχολίασαν το συγκεκριμένο ποστάρισμα της παρουσιάστριας γράφοντας πως είναι αναντικατάστατη.

Άλλοι αναρωτήθηκαν αν πρόκειται για προμήνυμα επιστροφής στο τηλεοπτικό τοπίο.

Απάντηση δεν πήραν, ούτε και θα πάρουν άμεσα, καθώς η Ελένη Μενεγάκη εξακολουθεί να τηρεί σιγή ιχθύος γι' αυτά τα θέματα.

Έτσι κι αλλιώς συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές στον «προσωπικό της παράδεισο», το αγροτουριστικό συγκρότημα «Οναρ» του συζύγου της Μάκη Παντζόπουλου στα Αχλα της Ανδρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελένη ενημερώνεται για τα πάντα. Έχει πλήρη γνώση της τρέχουσας επικαιρότητας που αφορά στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ αλλά και -φυσικά- των δημοσιευμάτων που αφορούν την ίδια.

Προς το παρόν η παρουσιάστρια μοιράζεται μικρές στιγμές της καλοκαιρινής καθημερινότητας της.
Παιχνίδια με τη μικρότερη της κόρη Μαρίνα στην αμμουδιά στιγμιότυπα από την ηλιοθεραπεία της αλλά και μία επίσκεψη στο θρυλικό θερινό σινεμά της χώρας της Άνδρου για την οποία έγραψε:

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved