Θάλεια Ματίκα: «Είναι λαχείο να βρεις το άλλο σου μισό»
Showbiz

Θάλεια Ματίκα: «Είναι λαχείο να βρεις το άλλο σου μισό»

Η Θάλεια Ματίκα βρίσκεται σε μία δημιουργική φάση της ζωής της.

Η Θάλεια Ματίκα μίλησε για την επαγγελματική και προσωπική ζωή της, για τον σύζυγό της Τάσο Ιορδανίδη αλλά και για την περίεργη περίοδο που περνάμε λόγω της πανδημίας.

-Ποια είναι η δική σου αίσθηση για όλο αυτό που περνάμε;

«Μακάρι να είχε περάσει και να είχε τελειώσει, αλλά δεν έχει τελειώσει, έχουμε δρόμο μπροστά μας. Από την πρώτη μέρα που σταμάτησαν όλα, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν η ελληνική, αλλά και η παγκόσμια οικονομία, ενώ κατάλαβα το πλήγμα που θα επέλθει. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο μου άγχος κι επιβεβαιώθηκα. Μπροστά μα έχουμε έναν πάρα πολύ δύσκολο χειμώνα, ειδικά στην Ελλάδα, όχι τόσο από την άποψη της ασθένειας, όσο από την οικονομική κατάρρευση. Αν ο πλανήτης πεινάσει τι θα γίνει;».

-Συστάθηκε μια άλλη οικογενειακή εικόνα στην περίοδο της καραντίνας, δεδομένου ότι η δουλειά σας, δεν σας αφήνει και τόσο ελεύθερο χρόνο να περνάτε όλοι μαζί;

«Με τον Τάσο, επειδή τα τελευταία χρόνια κάναμε θέατρο, κι εγώ δεν έκανα τηλεόραση, έχουμε υπάρξει πάρα πολύ μαζί 0)5 οικογένεια, ο κορονοϊός δε μας βρήκε με μια νέα συνθήκη. Είμαστε ένα ζευγάρι που είμαστε 12 χρόνια · συνέχεια μαζί, αλλά και με τα παιδιά μα5, οπότε δεν ήταν μια καινούργια πραγματικότητα για εμά5. Με τον Τάσο έχουμε βρεθεί αντιστοίχου άπειρες περιόδους να είμαστε συνέχεια, όλη την ημέρα μαζί, οπότε αυτό δεν ήταν μια αλλαγή για εμάς, ήταν μια φυσιολογική συνθήκη».

-Επαγγελματική και προσωπική ζωή, καθημερινά μαζί. Πώς λειτουργεί αυτό με την πάροδο του χρόνου;

«Είναι όλο και πιο δυνατό. Είναι λαχείο να βρεΐ5 το άλλο σου μισό, είναι δύσκολη διαδικασία και διεργασία, είναι τυχερό. Άμα ταιριάζει πολύ με τον άλλον, γιατί κι οι δύο είμαστε πολύ συντροφικά! άνθρωποι, με τα χρόνια αυτό μόνο βελτιώνεται. Έχει μια βαθιά, τεράστια, ουσιαστική αγάπη και κατανόηση για όλα, είναι ο άνθρωπος μου».

-Ακούγεται παραμυθένιο. Δεν τσακώνεστε, δε φτάνετε στο όριο;

«Το ξέρω και το βλέπω ότι ακούγεται έτσι... Φυσικά και τσακωνόμαστε, όπως όλα τα ζευγάρια, αλλά πάντα υπάρχει η σταθερά από πίσω, όσο και να τσακωθείς και να έχεις διαφωνίες, ο ένας είναι για τον άλλον για πάντα. Αυτό είναι κάτι που το έχουμε και οι δύο πάρα πολύ κι έντονα. Εχει να κάνει με το πόσο συνειδητά και ουσιαστικά επιλέγει τον σύντροφο ζωής, για ποιους λόγους το κάνεις. Πολλές φορές οι άνθρωποι επιλέγουν για λάθος λόγους τον άνθρωπο που έχουν δίπλα τους. Εκεί, περνώντας ο πρώτος έρωτας, έρχονται τα χρόνια κι αποδεικνύουν τα λάθη τους. Πρέπει να είσαι πολύ συνειδητός όταν πρόκειται να επιλέξεις τον άνθρωπο της ζωής σου, όταν θέλεις να κάνεις οικογένεια, γιατί διαφορετικά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, ο χωρισμός φυσικά πονάει, αλλά αν έχεις παιδιά, εκεί αρχίζουν τα σοβαρά προβλήματα».

-Το πρώτο στοιχείο που σ' έκανε να επιλέξει αυτόν τον άνθρωπο στη ζωή σου, παραμένει ακόμα;

«Υπάρχει ένας συνδυασμός, αλλά το σημαντικότερο, πέρα από το τρομερό δημιουργικό του κομμάτι, που το θαυμάζω πολύ και το τεράστιο ταλέντο του, είναι ο βαθύτατος συναισθηματικός του κόσμος. Ο Τάσος είναι από τους λίγους ανθρώπους που έχω γνωρίσει που έχουν τόσο βαθύ συναίσθημα», είπε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved