Θάλεια Ματίκα: «Είμαι πάρα πολύ τυχερή που έχω άντρα έναν τέτοιο πατέρα»
Showbiz

Θάλεια Ματίκα: «Είμαι πάρα πολύ τυχερή που έχω άντρα έναν τέτοιο πατέρα»

Η Θάλεια Ματίκα, παραχώρησε συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μίλησε για όλους και για όλα με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Η αγαπημένη και δημοφιλής ηθοποιός, μίλησε φυσικά και για τον σύζυγό της, Τάσο Ιορδανίδη, με τα καλύτερα λόγια.

-Τι μπαμπάς είναι ο Τάσος;

Ο Τάσος δεν είναι μπαμπάς, είναι... μαμά. "Ευτυχώς αγάπη μου, που έχω έναν μπαμπά που είναι... μάνα", αυτό του λέω. Ο Τάσος έχει όλα τα ένστικτα της μάνας σε... πατέρα, δεν το έχω ξαναδεί αυτό πουθενά. Πεθαίνει για τα παιδιά του, έμπρακτα. Κάθε πρωί ξυπνάει, όσο κουρασμένος κι αν είναι, για να πάει σχολείο τον Δάνο μας, δε με αφήνει εμένα, γιατί έχει την ανάμνηση του δικού του πατέρα, που τον πήγαινε σχολείο όταν ήταν μικρός κι αυτή τη σχέση θέλει να έχει με το παιδί του. Είναι υπερπροστατευτικός, παίζει πολύ μαζί τους, ασχολείται πάρα πολύ με τα παιδιά του. Είμαι πάρα πολύ τυχερή που έχω άντρα έναν τέτοιο πατέρα.

-Η αυστηρή της οικογένειας είσαι εσύ;

Εγώ είμαι, δεν το συζητάμε αυτό, ο Τάσος καμία σχέση, δεν μπορεί να επιβληθεί με τον τρόπο αυτό. Έχει απέραντο συναίσθημα για τα παιδιά του, αγαπάει σε βάθος. Ο Δάνος, που τώρα θα γίνει 8 χρονών, τον έχει κερδίσει, είναι ο ήρωάς του, η κόρη μας που θέλει εμένα περισσότερο κι είναι 4 χρονών, ο Τάσος δίνει καθημερινά μάχη, αγώνα, για το πώς θα τον αγαπήσει εξίσου η κόρη του. Δίνει τον αγώνα του για να κερδίσει και το κορίτσι. Είναι περίπτωση στα κομμάτια αυτά.

-Απολαμβάνεις τη σχέση τους;

Με αποφορτίζει, γιατί κάθε εβδομάδα φεύγω για τα γυρίσματα στην Κύπρο. Ξέρω ότι ο Τάσος είναι στυλοβάτης, δεν υπάρχει περίπτωση, αλλά έχω και βοήθεια. Τα παιδιά μου δεν θέλουν καθόλου να φεύγω. Δεν είμαι καθόλου παραδοσιακή κι όλο αυτό το οικογενειακό που μου έχει συμβεί, έχει να κάνει πολύ με τον Τάσο, ο οποίος ήταν πιο συνειδητοποιημένος σε όλα αυτά, σε σχέση με μένα. Αυτό που φοβόμουν πάρα πολύ, ήταν να αποκτήσω παιδιά, με την έννοια της τεράστιας ευθύνης, που είναι για πάντα κι ήρθε ο Τάσος και μου το άλλαξε. Το "για πάντα" με τρόμαζε, με τρομοκρατούσε, γιατί δεν μπορούσα να το αλλάξω, ήταν εφόρου ζωής. Ο Τάσος με έβαλε στο "ταξίδι" της οικογένειας.

-Παλαιότερα μου είχες πει ότι είσαι μακριά από την ιδέα της οικογένειας.

Ήμουν πολύ μακριά από την ιδέα της οικογένειας κι ο Τάσος ήρθε και μου τ' ανάτρεψε όλα, λέγοντας: "Μη σκέπτεσαι βραχυπρόθεσμα, σκέψου τα χρόνια που έρχονται, εκεί είναι η ολοκλήρωση του ανθρώπου.

-Ποια ήταν η δυσκολότερη κατάσταση ζωής που κλήθηκες ν' αντιμετωπίσεις;

Μια καμπή στη ζωή μας, ήταν όταν γεννήθηκε ο γιος μας κι "έφυγε" ο μπαμπάς του Τάσου, την ίδια περίοδο, από καρκίνο. Ήταν μια πολύ σκληρή στιγμή για μας, γιατί ήταν ένας ακμαίος άνθρωπος κι "έφυγε" πάρα πολύ γρήγορα. Όταν χάσαμε το θέατρο "Άνεσις" και βρεθήκαμε ξεκρέμαστοι επαγγελματικά, ενώ ακόμα υπάρχουν "απόνερα" από αυτή την ιστορία. Είχαμε πλέον και δύο παιδιά και μια πολύ έντονη διαδικασία στο σπίτι. Επαγγελματικά είχαμε κάποια πράγματα στο μυαλό μας, τα οποία ανατράπηκαν... Πλέον όλοι μας ζούμε ταραγμένες περιόδους.

Αυτή τη φορά με τον κορονοϊό, αλλά και το θέατρο "Άνεσις", που ήταν μια σταθερά και τη χάσαμε, αποφάσισα ότι θα πρέπει στη ζωή να οριοθετείς τα πράγματα και να τα βάζεις στη σωστή τους διάσταση. Ήμουν μια γυναίκα που πριν από αυτό πάθαινα πανικό με το παραμικρό κι έβλεπα μαυρίλα γύρω μου, ενώ δεν πρέπει ν' αντιμετωπίζει τη ζωή έτσι, δεν βγαίνει. Χρειάζεται ψυχραιμία, δεν μπορεί να πέφτεις στα πατώματα κάθε φορά που θα συμβαίνει κάτι. Κρατάω πάρα πολύ τις σταθερές σε σχέση μ' αυτό που ήμουν, έχω κάνει μεγάλη αλλαγή στο κομμάτι αυτό, είπε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved