Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Όλοι έχουμε βιώσει πόνο στο χωρισμό»
Showbiz

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Όλοι έχουμε βιώσει πόνο στο χωρισμό»

Έχει πάντα έναν τρόπο να σαγηνεύει τον κόσμο με το πηγαίο ταλέντο της, ενσαρκώνοντας δραματικούς και κωμικούς ρόλους.

Φέτος, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου επέλεξε να παρουσιάσει στο θέατρο «Χυτήριο» τον μονόλογο της Τζεραλντίν Άρον «Το υπέροχο μου διαζύγιο, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μυλωνά.

Η πενηντάρα Άντζελα, μητέρα μιας έφηβης, δέχεται αίτηση διαζυγίου. Ο σύζυγος της προτιμά τις νεότερες...

«Η ιστορία είναι γραμμένη με πάρα πολύ χιούμορ. Μια γυναίκα αφημένη στον γάμο καλείται να διαχειριστεί έναν μεγάλο πόνο. Ταυτίζομαι με πολλά στοιχεία, παρόλο που δεν έχω ζήσει τέτοιου είδους ζωή, ακόμα και έγγαμη. Όμως τον πόνο αυτόν που βιώνει νομίζω ότι όλοι μας τον έχουμε περάσει όταν χωρίζουμε. Ένας χωρισμός πάντα αφήνει κάτι που πρέπει να διαχειριστείς. Η μοναξιά για την οποία μιλάει είναι ένα στοιχείο που πολλοί άνθρωποι βιώνουν», αναφέρει στη Secret.

Ο μονόλογος κινείται από το δάκρυ στο γέλιο και φωτίζει τις γλυκόπικρες ψυχολογικές μεταπτώσεις μιας καθημερινής ηρωίδας. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου δοκιμάζεται σε μονόλογο.

«Πρόκληση! Αν κάποιος το καταφέρει, δυναμώνει πολύ υποκριτικά. Το έχω ξανακάνει με το "Επάγγελμα πόρνη", που αγάπησα πάρα πολύ και παίχτηκε 5 χρόνια. Όταν το κείμενο είναι καλογραμμένο, όσο δύσκολο κι αν είναι, έχεις τον απόλυτο έλεγχο εσύ», τονίζει.

Η καραντίνα δεν ήταν εύκολη για εκείνη, αλλά παρέμεινε ψύχραιμη.

«Πάντα ήμουν αισιόδοξη. Δεν υπήρχε περίπτωση να τρομάξω. Έκανα βόλτα στον Λυκαβηττό, κοντά στο σπίτι μου. Αφού τη βγάλαμε καθαρή με τον ιό, τότε όλα θα πάνε καλά. Το έργο μας είναι μια ευκαιρία να ψυχαγωγηθεί ο κόσμος, γιατί το θέατρο έχει πάντα παρηγορητικό ρόλο, που είναι απαραίτητος σήμερα».

Το μήνυμα της;

«Η μόνη λύση θεωρώ ότι είναι ιατρική. Πρέπει να γυρίσουμε στην κανονικότητα με μεγαλύτερη επίγνωση. Αυτή η ασθένεια είναι ένα μήνυμα του πλανήτη προς εμάς, για να αποκτήσουμε περισσότερη οικολογική συνείδηση. Ο πλανήτης δεν αντέχει άλλο», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved