Σοφία Χαρμαντά: Η καλλονή που γοήτευσε τον Τζέραλντ Μπάτλερ
Showbiz

Σοφία Χαρμαντά: Η καλλονή που γοήτευσε τον Τζέραλντ Μπάτλερ

Σοφία Χαρμαντά: Τζέραρντ και Σοφία κράτησαν χαμηλούς τόνους, ωστόσο οι καλά γνωρίζοντες το ζευγάρι έκαναν λόγο τότε για δύο ανθρώπους που ζουν τον έρωτά τους 

Η πρώτη γνωριμία στις αρχές του 2019 ήταν αρκετή για να τους δείξει ότι δεν θα έμεναν δύο καλοί φίλοι, μια και εκείνη την περίοδο ο Τζέραρντ έδινε μια δεύτερη ευκαιρία στη Μόργκαν Μπράουν, με την οποία ήταν μαζί από το 2014 έως το 2016.

Τελικά το γυαλί είχε ραγίσει και δεν ξανακόλλησε για το άλλοτε ζευγάρι, που αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους. Ο Μπάτλερ όμως ήξερε καλά ποιο δρόμο θα τραβήξει και έτσι πολύ γρήγορα βρέθηκε στην αγκαλιά της Ελληνίδας καλλονής Σοφίας Χαρμαντά.

Ο 50χρονος ηθοποιός απέφευγε τους πρώτους μήνες φλας και εκδηλώσεις, ωστόσο τον περασμένο Μάρτιο έκανε την πρώτη εμφάνιση συνοδευόμενος από τη νέα του σύντροφο και μάλιστα στην Ελλάδα, όντας προσκεκλημένος για την αφή της ολυμπιακής φλόγας στη Σπάρτη.

Τζέραρντ και Σοφία Χαρμαντά κράτησαν χαμηλούς τόνους, ωστόσο οι καλά γνωρίζοντες το ζευγάρι έκαναν λόγο τότε για δύο ανθρώπους που ζουν τον έρωτά τους και δεν τους ενδιαφέρει να τον επιδείξουν μπροστά στις κάμερες και στους δημοσιογράφους.

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

Ποια είναι η Σοφία

Εκανε τα πρώτα της βήματα στο «Πρωινό» με Σκορδά - Λιάγκα, ενώ στη συνέχεια δούλεψε για το «Blind Taste» του Star με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο.

Παράλληλα σπούδαζε στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το ταξίδι στη Νέα Υόρκη, λίγους μήνες αργότερα, είναι αυτό που θα αλλάξει τη ζωή της, καθώς υπογράφει συμβόλαιο με το Next, το μεγαλύτερο πρακτορείο μοντέλων του κόσμου, και αποκτά για ατζέντη τον μέντορα της Κέιτ Μος.

Η πρώτη της δουλειά, που την κάνει ευρέως γνωστή, είναι η διαφήμιση για τα αντηλιακά Coppertone. Τα πρώτα σχόλια κάνουν λόγο για εκπληκτική ομοιότητα της δικής μας Σοφίας με τη Σίντι Κρόφορντ και αυτό της δίνει μια επιπλέον αναγνωρισιμότητα.

Προτιμά τις φωτογραφίσεις με μαγιό και εσώρουχα, καθώς διαθέτει εξαιρετικές αναλογίες που οι fashion managers λατρεύουν να βλέπουν. Το μεσογειακό της ταμπεραμέντο καταγράφεται σε πολλές καμπάνιες και πολύ σύντομα ανεβαίνει το κασέ της.

Δεν χάνει πάρτι, γνωρίζεται με πολλούς ανθρώπους της μόδας και σιγά σιγά μπαίνει σε καμπάνιες, κερδίζοντας τις αντιπάλους της με το ύφος της Λατίνος και το καλλίγραμμο κορμί της, για το οποίο όλοι έχουν να λένε.

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved