Έχετε δει τον αδελφό του Κωστή Μαραβέγια; Δείτε πόσο μοιάζουν!
Showbiz

Έχετε δει τον αδελφό του Κωστή Μαραβέγια; Δείτε πόσο μοιάζουν!

Μία εξίσου επιτυχημένη συναυλία με αυτή της πρώτης που έδωσε στο θέατρο Άλσος την Τρίτη που πέρασε, ήταν και η χθεσινή για τον Κωστή Μαραβέγια

Το κέφι, το τραγούδι, η μουσική, οι υπέροχες ερμηνείες από τον Κωστή Μαραβέγια και φυσικά οι επώνυμοι φίλοι του που έσπευσαν να τον απολαύσουν ήταν τα συστατικά για να γίνει ξεχωριστή η χθεσινή βραδιά για όσους παρακολούθησαν τη δεύτερη κατά σειρά sold out συναυλία του.

Ο Κωστής Μαραβέγιας, γεμάτος κέφι και ενθουσιασμένος που είχε κοντά του το κοινό του και φυσικά τους καλούς του φίλους αλλά και την αγαπημένη του Τόνια Σωτηροπούλου, δεν σταμάτησε λεπτό να χαρίζει απλόχερα στους παρευρισκόμενους μελωδικές στιγμές.

Κοντά του, όπως πάντα, σε μία τόσο όμορφη καλλιτεχνικά στιγμή του ήταν φυσικά οι δικοί του άνθρωποι. Εκτός από τη σύντροφό του Τόνια είχε και ένα ακόμα αγαπημένο πρόσωπο του στενού οικογενειακού περιβάλλοντός του.

Δεν είναι άλλος από τον αδελφό του Νίκο, επίσης λάτρη του κόσμου της μουσικής.

Ο Νίκος είναι γνωστός dj και ασχολείται πολύ με το αντικείμενο, παίζοντας μουσική σε μεγάλα καλλιτεχνικά event και γνωστά στέκια της Αθήνας και όχι μόνο.

Ο Νίκος Μαραβέγιας είναι ο πιο έμπιστος άνθρωπος του γνωστού καλλιτέχνη και μάλιστα, απ' ό,τι μαθαίνουμε, τού έχει και μεγάλη αδυναμία.

Δείτε φωτογραφίες του...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved