Πρόβα νυφικού για τη μέλλουσα σύζυγο πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή! (pics)
Showbiz

Πρόβα νυφικού για τη μέλλουσα σύζυγο πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή! (pics)

Σε περίπου έναν μήνα από τώρα, ο γνωστός Έλληνας τραγουδιστής θα ενώσει για πάντα τη ζωή του με την εκλεκτή της καρδιάς του, ενώπιον Θεού και ανθρώπων. 

Η μέλλουσα νύφη επέλεξε για το νυφικό της τον οίκο «Bridal Loft of Athens-Fedra» της γνωστής σχεδιάστριας Φαίδρας Θεοδωρίδου, που σχεδιάζει ένα μοναδικό ρομαντικό νυφικό για εκείνη.

O γάμος θα γίνει 6 Σεπτεμβρίου στη Μύκονο, ανήμερα των γενεθλίων της νύφης, με κουμπάρους, τον επιχειρηματία Δημήτρη Θεοδώρου και την βουλευτή Κατερίνα Μονογιού.

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και η αγαπημένη του Ελένη έφτασαν στην Αθήνα το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης και μαζί πήγαν στο ατελιέ της σχεδιάστριας στην Αθήνα, με τον γαμπρό να μην μπορεί όμως να δει την πρόβα, όπως απαγορεύει η παράδοση!

Παρόλα αυτά είπε τη γνώμη του, στο πώς φαντάζεται το νυφικό. Το βράδυ της Παρασκευής, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, μαζί με τον Χάρη Βαρθακούρη και τον Στέλιο Διονυσίου, θα κάνουν μία μοναδική live εμφάνιση στη Σαλαμίνα.

Και μετά από αυτό ο μέλλων γαμπρός θα μετράει αντίστροφα τις μέρες για τη στιγμή που θα ενωθεί για πάντα με την εκλεκτή της καρδιάς του την οποία επέλεξε για να ζήσουν μαζί το υπόλοιπο της ζωής τους.

Δείτε φωτογραφίες από τη πρόβα νυφικού της όμορφης νύφης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved