Είναι γνωστή Ελληνίδα μαμά και αυτές είναι οι πρώτες φώτο με μπικίνι!
Showbiz

Είναι γνωστή Ελληνίδα μαμά και αυτές είναι οι πρώτες φώτο με μπικίνι!

Σίγουρα αυτή τη γνωστή Ελληνίδα μαμά τη βλέπεις πρώτη φορά με μαγιό και μάλιστα με κατακόκκινο μπικίνι… και δεν πάει ο νους σου με τίποτα ποια είναι!

Είναι σπουδαία ηθοποιός, ευτυχισμένη μανούλα και πάντα στιλάτη… Έχει δύο παιδιά – ένα αγόρι και ένα κορίτσι – τα οποία έχουν διαφορά μόλις ένα χρόνο!

Πώς συνδυάζει τη μητρότητα και την υποκριτική; Η γλυκιά μανούλα σε παλιότερη συνέντευξή της είχε πει: «Με προτεραιότητα πάντα τα παιδιά και την οικογένεια είναι εξαιρετικά δύσκολο για µια γυναίκα να υπάρχει στο επάγγελµά της και µάλιστα µε τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πόσο µάλλον στη δική µας δουλειά, που η ηθοποιός είναι υποχρεωµένη να είναι πάντα περιποιηµένη, να γυµνάζεται συστηµατικά ώστε το σώµα της να είναι έτοιµο να αντεπεξέλθει στις ιδιαιτερότητες κάθε ρόλου, αλλά και να ενηµερώνεται και να µελετά τις µεθόδους και τις εξελίξεις στην τέχνη της. Παρ’ όλα αυτά δεν είναι ανέφικτο, αν υπάρχει ο σωστός προγραµµατισµός. Για παράδειγµα, εγώ φροντίζω κάποιες περιόδους να απέχω ολοκληρωτικά ή να κάνω σποραδικά περάσµατα από τη δουλειά, ώστε να αφοσιώνοµαι στα παιδιά µου, στον άντρα µου και στο νοικοκυριό µου».

Αυτό το διάστημα η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός απολαμβάνει εργασία και στιγμές ξεγνοιασιάς όπως αυτές τις υπέροχες φωτογραφίες που δημοσίευσε με κατακόκκινο μπικίνι και χωρίς ρετούς και πάθαμε πλάκα με την αψεγάδιαστη σιλουέτα της.

Δείτε παρακάτω για ποια γνωστή ηθοποιός και μανούλα πρόκειται!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved