Τέλος τα μακριά μαλλιά για την Ντόρα Μακρυγιάννη! Η μεγάλη αλλαγή της!
Showbiz

Τέλος τα μακριά μαλλιά για την Ντόρα Μακρυγιάννη! Η μεγάλη αλλαγή της!

Αν υπήρχε κάτι στην εξωτερική εμφάνιση της Ντόρας Μακρυγιάννη που λατρέψαμε ως τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά Γυναίκα χωρίς όνομα και αποτελούσε για την ίδια σήμα-κατατεθέν, σίγουρα αυτό ήταν τα μακριά ξανθά μαλλιά της. 

Η Ντόρα Μακρυγιάννη όμως είπε να τα αλλάξει και το έκανε!

Και είναι πραγματικά μία κούκλα! Η γνωστή και όμορφη ηθοποιός είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της πως μόλις ολοκληρώνονταν τα γυρίσματα, η ίδια θα έκοβε κοντά τα μαλλιά της.

«Δεν μπορώ να φανταστώ πώς μια ηρωίδα σε μια κωμωδία μπορεί νο ταυτιστεί με τη Μαρίνα. Άλλωστε έχω σκοπό να αλλάξω την εμφάνισή μου. Θα το κάνω σίγουρα! Περίμενα πώς και πως να τελειώσουν τα γυρίσματα της σειράς να κόψω αυτό το μακρύ μαλλί, το νεραϊδένιο» είχε πει η ίδια και να που έκανε πράξη τα λεγόμενά της.

Πλέον η Ντόρα Μακρυγιάννη έχει ένα τελείως διαφορετικό hair look που δείχνει να της αρέσει πολύ. Ο νέος της εαυτός είναι πράγματι πολύ εντυπωσιακός και η ίδια είναι πολύ χαρούμενη γι' αυτή την αλλαγή.

Την αποκάλυψη για την αλλαγή στο λουκ της έκανε η ίδια η ηθοποιός μέσα από το Instagram ποζάροντας λίγο μετά το κομμωτήριο με τον νέο... εαυτό της!

Δείτε την παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved