Οι νέες φωτό της Ελένης μετά την επιστροφή της από την Άνδρο! (photos)
Showbiz

Οι νέες φωτό της Ελένης μετά την επιστροφή της από την Άνδρο! (photos)

Νέες φωτογραφίες ανέβασε η Ελένη Μενεγάκη μετά τη χθεσινή επιστροφή της από την Άνδρο στην Αθήνα. 

Η όμορφη παρουσιάστρια, λόγω δουλειάς, αναγκάστηκε να διακόψει τις διακοπές της στα Άχλα, τον επίγειο παράδεισό της για να κάνει γύρισμα και φωτογράφηση για τη νέα διαφημιστική καμπάνια γνωστής εταιρίας καλλυντικών στην οποία και πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια.

Η Ελένη, ως άψογη επαγγελματίας, έφτασε στην Αθήνα μία μέρα νωρίτερα, δηλαδή χθες και σήμερα ήταν η... μεγάλη μέρα, γεμάτη πίεση χρόνου και ρυθμούς δουλειάς που για λίγο είχε ξεχάσει.

Βλέπετε, εδώ και περίπου έναν μήνα από τότε που ολοκλήρωσε τον κύκλο της στον Alpha και αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές, η ωραία Ελένη της TV ζούσε σε άλλους, πολύ πιο χαλαρούς ρυθμούς, πλημμυρισμένη και γεμάτη από την αγάπη των δικών της ανθρώπων, της οικογένειάς της.

Για λίγο όμως έκανε εξαίρεση χθες και σήμερα -και πιθανόν και αύριο- καθώς έπρεπε να φέρει σε πέρας τη δουλειά της.

Η Ελένη ανέβασε πριν από λίγη ώρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram τις πρώτες φωτογραφίες από τη φωτογράφηση. Φορώντας ένα ιβουάρ σύνολο και βαμμένη έτσι ώστε να τονίζονται τα υπέροχα χαρακτηριστικά του προσώπου της, η Ελένη Μενεγάκη πόζαρε πιο όμορφη και πιο ήρεμη από ποτέ μπροστά στον φωτογραφικό φακό, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά πόσο άψογη επαγγελματίας είναι.

Δείτε τις νέες φωτογραφίες που ανέβασε η ίδια πριν από λίγο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved