Mάρκος Σεφερλής: «Η σχέση μας με την Έλενα στηρίχτηκε σε γερές βάσεις»
Showbiz

Mάρκος Σεφερλής: «Η σχέση μας με την Έλενα στηρίχτηκε σε γερές βάσεις»

Ο Μάρκος Σεφερλής εκτός από επιτυχημένος κωμικός είναι και στοργικός πατέρας και τρυφερός σύζυγος.

Ο Μάρκος Σεφερλής μίλησε για τη σχέση με τον 16χρονο γιο του, Χάρη, αλλά και για την γυναίκα της ζωής του, Έλενα Τσαβαλιά, με την οποία όπως τονίζει δεν έχουν βρει κάποια μυστική συνταγή απλά αγαπάει και θαυμάζει πολύ ο ένας τον άλλον.

Ο γιος σας έγινε 16! Πώς νιώθετε ως πατέρας ενός εφήβου;

«Ωραία και δύσκολα πολλές φορές, γιατί αρχίζουν οι ερωτήσεις οι δύσκολες. Χαίρομαι όμως που με βλέπει και σαν φίλο του. Χαίρομαι που έχω καταφέρει και του έχω περάσει αυτό το συναίσθημα, γιατί αρχίζει και με ρωτάει πράγματα πολύ ουσιαστικά, ενδιαφέροντα για τη ζωή από εδώ και πέρα. Πάντα ήμασταν πολύ κοντά με τον Χάρη. Ακόμα κι όταν βρισκόμασταν λίγες ώρες, είχαμε πάντα ουσιαστικό χρόνο μαζί. Χαίρομαι που ρωτάει εμένα για όσα τον απασχολούν, γιατί και οι φίλοι του σε αυτήν την ηλικία ίσως να μην μπορούν να τον κατατοπίσουν, καθώς κι εκείνοι ψάχνονται. Προσπαθώ να τον κατατοπίσω για όλα όσα τον αφορούν, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, και νομίζω ότι είμαστε σε καλό σημείο».

Με την Έλενα έχετε βρει τη δική σας μυστική συνταγή.

«Δεν έχουμε βρει κάποια συνταγή, απλώς αγαπάει, εκτιμάει και θαυμάζει ο ένας τον άλλον. Από εκεί και πέρα στο σπίτι μέσα είμαστε ζευγάρι, στη δουλειά είμαστε συνεργάτες. Έχουμε την προσωπική μας ζωή και τη ζωή στα καμαρίνια η οποία είναι τελείως διαφορετική. Πάνω στη σκηνή είμαστε συνάδελφοι ηθοποιοί, αλλά θα πετάξω και κάποιες μπηχτές ή αστειάκια. Θέλει ο κόσμος να μας βλέπει μαζί και υπάρχουν και ρόλοι που μόνο η Έλενα μπορεί να τους κάνει. Αισθάνομαι ωραία με την Έλενα πάνω στη σκηνή. Δεν είναι συνταγή αυτό που έχουμε, είναι κάτι που συμβαίνει ενστικτωδώς και αρέσει και σ' εμάς και στον κόσμο. Ποτέ όμως δεν είχαμε ούτε τριβές ούτε κολλήματα, γιατί από την αρχή η σχέση μας στηρίχτηκε σε γερές βάσεις. Ξέρω ποια είναι η Έλενα και εκείνη ξέρει ποιος είναι ο Μάρκος. Δεν ζηλεύει ο ένας τον άλλον, δεν προσπαθεί να κερδίσει κάτι παραπάνω ο ένας από τον άλλον, θέλει ο ένας τον άλλον, συμπληρώνει ο ένας τον άλλον. Γι' αυτό πιστεύω ότι αντέχουμε τόσα χρόνια και ελπίζω να αντέξουμε πολύ περισσότερα», είπε ο Μάρκος Σεφερλής στο 7 μέρες tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved